Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,42 Ft
Euró
386,58 Ft
Font
451,64 Ft
Bitcoin
66,579 $

Napokig bujkált a jogosítvány nélkül halálos balesetet okozó cserbenhagyó

Korábban már többször is indult ellene eljárás, ittas vezetés és közúti veszélyeztetés miatt.

...svg content...Szigetszentmiklós, 2023. február 10. Összeroncsolódott személyautó az M0-ás autóúton, Szigetszentmiklósnál, ahol a gépjármû hátulról nekiütközött egy teherautónak 2023. február 10-én. A személyautó egyik utasa a helyszínen meghalt, egy másikat könnyû sérülésekkel vittek kórházba. MTI/Mihádák Zoltán
Baleset

Bense Róbert

Szerkesztő

Vádat emeltek egy 33 éves érdi férfi ellen, aki tavaly februárban okozott halálos balesetet az M0-s autóúton. K. Károly nagy sebességgel belerohant az előtte álló teherautóba, a mellette ülő 39 éves férfi a helyszínen életét vesztette, a hátul ülő nő megsérült a balesetben.

„Az M0-s Szigetszentmiklóshoz tartozó szakszán haladtak, de nem tartottak megfelelő követési távolságot, így amikor az előtte lévő autó fékezni kezdett, az elkövető vészfékezett, majd elrántotta a kormányt, és így nekiütközött egy forgalmi okokból álló tehergépkocsi-szerelvénynek” – nyilatkozta Nisóczi József, a Pest Vármegye Főügyészség szóvivője az RTL Híradónak. Soron kívül Gigantikus légtisztító lehet az emberiség ütőkártyája a klímaváltozás elleni küzdelemben

A jobb oldalán teljesen összeroncsolódó Opelből a vétkes sofőr kiszállt, majd segítségnyújtás nélkül elmenekült a helyszínről, két nappal később azonban feladta magát a rendőrségen. Tettét akkor azzal indokolta, hogy az autóban ülőkkel vitatkoztak, a mellette ülő utas pedig belenyúlt a kormányzásba.

Mint kiderült, a férfi korábban már kétszer is lebukott, amiért jogosítvány nélkül vezetett, emellett ittas vezetésért, valamint közúti veszélyeztetésért is indult már ellene eljárás. A balesetet követően nem vállalta a felelősségét. A szigetszentmiklósi rendőrök halálos közúti baleset okozása, segítségnyújtás elmulasztása, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatták le az eljárást.

Oltásellenes szülők perelnek gyermekorvosokat Magyarországon

Riasztó mértékű az oltásellenes lobbi térhódítása Magyarországon.