Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,98 Ft
Euró
385,19 Ft
Font
451,35 Ft
Bitcoin
70,558 $

Balogh Edina: „Nem azon van a hangsúly, hogy ő egy férfi, és férfiként vonzó vagy nem vonzó”

Balogh Edina a Szabó Simonnal való kapcsolatáról is őszintén beszélt, ami egyelőre csak az útja elején jár.

...svg content...Fotó: TV2
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Mint arról már mindenki értesülhetett, Balogh Edina bejelentette, egy párt alkot a Farm VIP legutóbbi győztesével, Szabó Simonnal. Sokakat nem lepett meg a dolog, mert már azelőtt is voltak olyan hírek, pletykák, miszerint együtt lehet a két színész, akiknek szinte egyszerre ért véget a házasságuk, és szintén szülők.

Edina a TV2-nek adott interjújában elárulta, Simonnal nagyon gyorsan megtalálták a közös hangot, és rengeteg mindenről el tudtak beszélgetni. „Ahogy teltek a napok, úgy kerültünk egymáshoz egyre közelebb.” A sors furcsa fintora, hogy a Farm VIP végén egymással küzdöttek meg a döntőbe jutásért, több mint 90 percen át harcoltak, és úgy tűnt, Edinát nem lehet legyőzni. Soron kívül Érdemes figyelni, több banknál is jelentősen megemelkedtek az éves díjak

Az erős lelki kötődés nem szűnt meg azzal, hogy véget ért a műsor, utána is sokat beszélgettek és találkoztak. „Nem azon van a hangsúly, hogy ő egy férfi, és férfiként vonzó vagy nem vonzó, tehát erről nem is tudok beszélni, mert nem ilyen minőségben alakult a kapcsolatunk.” – tette egyértelművé Balogh Edina a kamerák előtt.

„És azt talán ezen a ponton el is mondhatom, hogy ez a barátság szépen lassan átalakult valami egészen mássá, valami sokkal mélyebbé. Érdekes, hogy amikor egy ilyen helyzetben vagy, hogy rádöbbensz arra, ez nem pusztán csak barátság. Mindezt hangsúlyozom, nem a farm alatt alakult át ez bennünk, vagy született meg bennünk ez az érzés, hanem amikor ez a barátság tovább megmaradt és tudtunk találkozni, és tudtunk beszélni a válásáról, annak nehézségeiről, amiben egyébként nagyon sokat segített nekem.”

Edina kiemelte, ezek a találkozások eleinte abszolúte barátiak voltak, majd azok átalakultak, más minőségűek lettek. „És lett belőle valami, ami mindkettőnknek borzasztóan fontos.” – folytatta Edina az interjújában a TV2 Tények Plusz című műsorában. A kapcsolatuk még az elején jár, és mindent megtesznek azért, hogy vigyázzanak a magánéletükre.