Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,47 Ft
Euró
385,54 Ft
Font
448,67 Ft
Bitcoin
61,611 $

Péntektől tovább csökkennek a hazai üzemanyagárak

A benzin bruttó 3 forinttal lesz olcsóbb, a gázolaj ára viszont nem változik.

...svg content...Fotó: Pixabay
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

Péntektől tovább csökkennek a hazai üzemanyagárak: a hét második felében a benzinért fizethetünk majd kevesebbet. Bruttó 3 forinttal csökken a nagykereskedelmi ár, ami várhatóan a kisker árakban is megjelenik majd – írja a holtankoljak.hu. De a szakportál tájékoztatásából az is kiderül, hogy a hét utolsó munkanapjától a gázolaj ára nem változik.

Így az átlagárak várhatóan az alábbiak szerint alakulnak:

  • 95-ös benzin: 559 Ft/liter
  • Gázolaj: 587 Ft/liter

Korábban arról érkezett hír, hogy január 10-től, szerdától tovább csökken a gázolaj nagykereskedelmi ára bruttó 2 forinttal, ugyanakkor a benzin beszerzési ára a hét közepén nem változik. Így a 95-ös benzin literjéért jelenleg 561, a gázolajért pedig 587 forintot kell fizetni literenként. Előtte pedig arról írtunk:

Január 5-től, péntektől a gázolaj nagykereskedelmi ára bruttó 10 forinttal csökkent, a benzin beszerzési ára viszont nem változott. Így előbbiért literenként 589, utóbbi literjéért pedig 562 forintot kellett fizetni a töltőállomásokon. Míg január 3-án, szerdán a 95-ös benzin 562, a gázolaj pedig 599 forintba került a kutakon.

Hosszabb távon komoly negatív következményei lehetnek annak, ha sokat ül a gyerek

A gyerekkori sok ülés a szív megnagyobbodásához vezet, ami növeli a szív-és érrendszeri betegségek és az ezzel kapcsolatos halálozás kockázatát.

Elgázolt egy embert a vonat Zalaszentiván és Zalaegerszeg között

Újabb vonatgázolás történt a magyar vasútvonalon, ezúttal Zalaszentiván és Zalaegerszeg között, ahol helyszínelés zajlik.

Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Dobrev Klára nem tartja kizártnak, hogy Magyar Péter fél tőle, és nem úgy tűnik, hogy a két párt között lesz valaha együttműködés, hiába ellenzékiek.