Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Sarka Kata rendkívül stílusosan nyitotta 2024-et

Amilyen stílusosan zárta 2023-at, legalább annyira stílusosan nyitotta meg a 2024-es esztendőt Sarka Kata.

...svg content...Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A stílus egy bizonyos fokig tanulható, továbbfejleszthető, de általában azok tűnnek ki a tömegből, akik velük született tehetséggel rendelkeznek a divathoz. Számos példát láthatunk erre a hírességek, a sztárok, a világsztárok világából, akár magyar, akár nemzetköz szinten is a közösségi médián keresztül, ahol milliók posztolnak.

Amikor valaki ismert emberként posztol, mindig óvatosnak kell lennie, mert messze több figyelem hárul rá. Egyesek folyamatosan keresik az alkalmat, hogy támadhassák, bánthassák az ismert embereket, és ez Magyarországon is pontosan így van. Regényeket tudnának írni a sztárok, hogy milyen üzeneteket kapnak, és néhányan arccal, névvel teszik ezt meg. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Sarka Kata Magyarország egyik legismertebb híressége, és valószínűleg órákon át tudna beszélni a közösségi médiát érintő kérdésekről. Nem éppen a legegészségesebb környezet ez, fájdalmasan egyszerű emberek írnak olyanokat, hogy az embernek égnek áll a haja, és ez sajnálatos módon egyre gyakoribb, már minden platformon.

Kata ugyan aktív az Instagramon, erősen megszűri a tartalmait, valószínűleg pontosan ezen emberek miatt is. Másrészt a média egy része előszeretettel utazik a sztárokra, ami megint csak beszédes. Kata azonban időről időre így is betekintést ad élete kulisszái mögé, és láthattuk, mennyire látványos módon köszönt el az ünnepekkor.

Természetesen a 2024-es esztendőnek is magabiztosan, stílusosan futott neki. Csodálatosan áll rajta ez a ruha, hozzá a divatos táskával, ami gyakorlatilag szimbiózisban van a szettel, kiegészülve a cipővel. Vasvári Viviennek nagyon tetszett az összeállítás, aki az elmúlt időszakban többször is találkozott Katával, jó barátnők.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.