Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,383 $

Jennifer Lopez egyszerűen nem öregszik (fotók)

Jennifer Lopez mintha képtelen lenne öregedni, sokan csodájára járnak annak a fiatalos megjelenésnek, amit a világsztár tudhat magáénak.

...svg content...Fotó: Instagram/Jennifer Lopez
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokan még mindig nem hiszik el, hogy JLO 1969-ben született, márpedig így van, egészen pontosan 1969. július 24-én látta meg a napvilágot New Yorkban, ami akkor még teljesen más volt, mint manapság. Rengeteget változott a világ a 60-as évek vége óta, de egyvalami hamar kiderült, mégpedig az, hogy Jennifer Lopez egy nap sztárrá válhat.

Már kislányként megmutatkozott a tehetsége az éneklésben és a táncban. Ezt a kettőt ötvözve jutott el a csúcsra, mialatt kiderült, színészként is megállja a helyét, és nem egy filmben nyújtott remek alakítást. Azon kevesek egyike, akik minden évtizedben meg tudtak újulni, és az adott generáció rajong érte. Soron kívül Hét falut kellett evakuálni a nagy indonéz vulkán villámok szórta kitörése miatt (fotóval)

Nemcsak a saját generációja van oda érte, hanem a többi is, ennek köszönhető a mérhetetlenül nagy népszerűsége, már a közösségi médiában is. Azt viszont nem állíthatjuk, hogy villámgyorsan befutott volna, bár már 1986-tól aktív volt a szakmában, onnan datálható a karrierje, tisztán emlékezhet az első időkre, hiába telt el azóta több mint 35 év.

Okosan bánik a szavakkal, profi stáb dolgozik mögötte, és a sikere egyik titka a fiatalos megjelenés. Rendkívül jól tartja magát, senki nem mondaná meg róla, hogy az 55. születésnapjára készülhet idén nyáron. A legtöbb róla készült felvétel alapján 45-nek sem mondanánk, inkább maximum 40-nek, néha még annyinak sem.

Szóval valamit nagyon jól csinál JLO, és a színpadon ugyanazzal az energiával dolgozik, ezen a szinten sem öregszik. Megköveteli a rendet, a minőséget, a tempót, még a fiatalabb táncosoknak sem könnyű tartaniuk vele a lépést. Ez megint sokat elmond arról, milyen szinten mozog, és a legújabb fotók pontosan azt bizonyítják, amit a címben írtunk.

Gyurcsány Ferenc láthatóan nem bízik Magyar Péterben: „Mondják, mit tudnak Magyarról?”

Miközben Magyar Péter és Gyurcsány Ferencék egyre inkább egymással hadakoznak, a Fidesz továbbra is stabil.