Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,63 Ft
Euró
386,52 Ft
Font
450,58 Ft
Bitcoin
65,518 $

Szalai Attila édesapja szerint ha fiát mellőzik, nincs értelme maradnia Hoffenheimben

Eddig nem úgy alakul a Bundesliga-kaland, mint ahogy arra számítani lehetett.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/PAP/Grzegorz Michalowski
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Szalai Attila klubrekordot jelentő összegért igazolt nyáron Törökországból Németországba. A Fenerbahce csapatában alapembernek számító magyar játékos azonban eddig szinte alig kapott lehetőséget a Hoffenheimben, mindössze öt mérkőzésen lépett pályára. Édesapja most a kialakult helyzet lehetséges megoldásáról beszélt.

„Annál jóval többet tud, hogy a Hoffenheim kispadján ücsörögjön” – mondta az M1-nek. „Nem hiszem, az bárkinek is az érdeke lenne, hogy ücsörög, mit tudom én, hányadik játékosként a kispadon. Igazából ha az én személyes véleményem számít, én nem is tenném, én nem is ücsörögnék” – tette hozzá. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

„Én azt mondom, ha ez velem történne, én biztos, hogy türelmetlenebb lennék. Atti dolgozik keményen, de meglátjuk, mit hoz a jövő. Ha nem játszatja (az edzője) januárban – lesz három bajnoki -, akkor szerintem nincs értelme maradni Hoffenheimben. Nekem ez a véleményem.”

Id. Szalai Attila úgy véli, hogy nagyon nehéz lehet úgy játszani, hogy hetekig padoztatják, aztán a kezdőbe kerül, majd azonnal jól kell játszani, ám ezt követően megint kimarad, majd újra azok játszanak a helyén, akik „folyamatosan hibáznak”.

A labdarúgó édesapja szerint ugyanakkor annak a szóbeszédnek nincs realitása, hogy a négyéves szerződést aláíró Szalai a Hoffenheim után a Fener legnagyobb riválisához, a Galatasarayhoz igazolna: „soha ne mondd azt, hogy soha, de ennek a hírnek, nem hiszem, hogy bármilyen valóságalapja is lenne” – mondta.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.