Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,137 $

Így síel a világ egyik legszebb síparadicsomában a nagyon trendi Vajna Timi (fotók, videó)

Vajna Timi egy több mint csodálatos síparadicsomban síelhet, és ezt a tőle megszokott stílusban teszi, rendkívül divatosan.

Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Vajna Timi az elmúlt időszakban sajnálatos módon a poklok poklát is megélte, több magzatot is elvesztetett, ami már önmagában tragédia. Timi szerencsére egy rendkívül erős nő, bár ez olyasvalami, mely a legerősebb nőket is padlóra tudja vinni. Igazságtalan vele az élet, hiszen nem akar mást, csak édesanya lenni.

Alapesetben ez egy egyszerű folyamat, és sokan hamar teherbe esnek, majd egészségesen megszülik a gyermekeiket. Ugyanakkor időről időre közbeszólnak a gének, betegségek, és még ezernyi tényező tudja ezt befolyásolni, kezdve a stresszel, és így tovább. Aki esett át már hasonló tragédián, az pontosan tudja, Timi mit érez. Soron kívül Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

Soha nem szabad feladni, hinni kell abban, hogy egyszer sikerül, és utána minden könnyebb lesz. Timi is valószínűleg ebben a felfogásban éli az életét, immáron a férjével, akivel összeházasodott, már érett egy ideje a nagy nap. Tudhattuk, hogy a jóképű üzletember eljegyezte Timit, aki a Palácsik Ráthonyi Tímea nevet használja az Instagramon.

Sokak természetesen Vajna Timiként ismerik, de nem is ez a legfontosabb, hanem az, hogy sikerüljön anyává válnia. Őszintén vágyik rá, és mindenük megvan ahhoz, hogy a lehető legjobb életet biztosítsák a közös gyermeküknek. Közben természetesen a közösen eltöltött időkről sem feledkeznek meg, Aspenban sem most először járnak.

Korábban is voltak már együtt a világhírű síparadicsomban, ahol igazi kiváltság síelni. A világ egyik legszebb helye, és természetesen Timi ennek is megadja a módját, rendkívül trendin köszönt be, és a fotók mellé videót is posztolt magáról, ahogyan beveszi a pályákat, ahol nagy élvezet a síelés, vagy a snowboardozás.

Klopp megerősítette, a Liverpool az utolsó klubja Angliában

Szoboszlai Dominik edzője nem fog más csapatot irányítani Angliában, és azt mondja, hosszú szünetre megy.