Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,07 Ft
Euró
386,89 Ft
Font
450,85 Ft
Bitcoin
65,443 $

Ruszin-Szendi Romulusz szerint a Közel-Keleten vérdíjat tűztek ki a fejére

A volt magyar vezérkari főnök elmondása szerint ennek ellenére is golyóálló mellény nélkül ment tárgyalni.

...svg content...Fotó: MTI/Varga György
Közel-Kelet

Borbély Fanni

Szerkesztő

A volt magyar vezérkari főnök, Ruszin-Szendi Romulusz Hajdú Péter Frizbi című műsorában beszélt arról, hogy annak idején a Közel-Keleten több alkalommal is feszült helyzetben találta magát, elmondása szerint pedig iraki és afganisztáni szolgálata alatt vérdíjat tűztek ki a fejére, noha ő ennek ellenére is golyóálló mellény nélkül ment tárgyalni. Afganisztánról úgy nyilatkozott:

„Ott sokkal többen kerestek az ellenállók közül, hogy esetleg hazavigyék a fejem. Akkor minden ilyen szintű parancsnoknak vérdíj volt a fején. Örökre hálás leszek azoknak a srácoknak, akik akkor védtek.” Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

A Magyar Honvédség volt vezérkari főnöke a későbbiekben egyebek mellett arról is szót ejtett, hogy iraki szolgálata alatt olyan feszült volt a helyzet, hogy a szárazföldi út helyett csak légi úton tudtak bejutni a katonák Bagdadba. Arról is beszélt, hogy csak egy pisztoly volt nála, amikor a helyi rendőrfőnökkel vagy a kormányzóval tárgyalt, ugyanis oly módon kívánta jelezni tiszteletét az elöljárók felé, hogy golyóálló mellényt nem viselt. Elmondása szerint az őt védő katonák „talpig vasban” álltak körülötte.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.

Sarka Kata még az esti órákban is edzett, nagyon motivált (videó)

Sarka Kata női Terminatorként edz, nagyon motiváló, amit csinál, és ezzel rengeteg nőnek adhat erőt a közösségi médián keresztül.