Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
355,88 Ft
Euró
385,31 Ft
Font
452,03 Ft
Bitcoin
67,173 $

Mardoll édesanyja nagyon komoly formában van

Yvonne Dederick nem panaszkodhat, egy csepp felesleg sincs rajta, és 2024-nek is topformában lendült neki.

...svg content...Fotó: Instagram/Yvonne Dederick
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Általában újévkor tele vannak a konditermek, sokan bérletet kapnak ajándékba, vagy maguktól fogadják meg, hogy változtatnak az életükön. Szomorú vagy sem, a többség hamar elengedi ezt, feladja, ami jól megfigyelhető a tömegen. Nagyon kevés új arc marad meg a termekben, és ez Magyarországon sincs másképp.

Az emberek kitartásával és motivációjával súlyos gondok vannak, noha a rendszeres sport az élet minden területére pozitív hatással van. Jobban tudjuk általa végezni a munkákat, boldogabbá válunk, még energikusabbak leszünk, és még sokáig folytathatnánk a sort, ám ehhez képest nézzünk körül, mennyien élik túlsúlyosan az életüket, mert alig mozognak és rosszul táplálkoznak. Soron kívül Semmi jele annak, hogy támadás következtében zuhant volna le az iráni elnök helikoptere

Természetesen az megint más, ha valaki betegség miatt túlsúlyos, de a többség amiatt van rossz állapotban, mivel egyszerűen nem figyel oda magára. A hírességek sokat tudnak ezen segíteni, az X-Faktorból is ismert Mardoll édesanyja például igencsak látványos motiváció, nagyon erős a megjelenése, minden generációt rávehet arra, hogy sportoljon.

„Januárban mindig tele vannak az edzőtermek! Az ünnepi túlkapásokat váltja az újévi fogadalmak időszaka. A bűntudat, és a racionális felismerés egy egészséges életmód kapcsán sajnos soha nem elég ahhoz, hogy hosszútávú eredményeket hozzon. A bűntudat lebénít!” – írta a posztjában a csinos és vonzó Yvonne Dederick.

„A racionalitás önmagában viszont nem képes megváltoztatni az evéssel kialakult mély érzelmi kapcsolatot. Amíg a lélek, a test és az elme nem tud összekapcsolódni, addig változni nagyon nehéz! Találd meg a lelked mélyén azt a hitet és önszeretetet, ami táplálni fog! És akkor a túlzott és helytelen evés pillanatnyi öröme elcsendesül!”