Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,071 $

Kloppot csillagászati fizetése miatt nem hívták a német válogatotthoz

Nem csak ez állt a szövetség és a Liverpool edzője közé, de nem véletlenül nem hívták a Nationalelf kispadjára.

...svg content...MTI/EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A Német Labdarúgó Szövetség alelnöke szerint a Liverpool edzőjét magas fizetése miatt nem hívták a válogatott élére. Jürgen Klopp ugyanakkor már korábban leszögezte, hogy amennyiben időközben nem menesztik, úgy kitölti 2026-ig szóló szerződését jelenlegi csapatánál – számolt be róla a 90min.

Bár Jürgen Kloppot sokáig úgy emlegették, mint Hansi Flick lehetséges utódja, Ralph-Uwe Schaffert kiemelte, hogy évi 50 millió eurós fizetésre nem számíthatna Németország kispadján: „Évi 24 millió eurót keres fixen, plusz 26 millió euró garantált reklámbevételt – tehát 50 millió eurót. A DFB nem gondolkozott Klopp szerződtetésén” – mondta. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Schaffer azt is hozzátette, hogy Julian Nagelsmann jóval kevesebb fizetségért vállalta el a válogatott irányítását, ám egyelőre csak a 2024-es Európa-bajnokságig szól a megbízatása, a tornán való szereplést követően dől el, hogy marad-e a most még ideiglenes szövetségi kapitány a német kispadon.

Kloppot többször is kérdezték arról, hogy vállalná-e kapitányi állást Németország válogatottjánál, ám a legtöbbször kitérő választ adott, a legfontosabbnak pedig a Liverpoolnál betöltött szerepét tartja. Schaffer nyilatkozata nagy port kavart, miután Ilkay Gündogant kritikával illette. Rudi Völler válaszában bírálta az alelnököt álláspontja miatt.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.