Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,037 $

Osimhen kommentje miatt újra spekulálni kezdtek a Chelsea háza táján

A londoni drukkerek megmentőként várják a Napoli sztárját.

...svg content...MTI/EPA/FABIO FRUSTACI
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Továbbra is kérdéses, hogy hol folytatja pályafutását Victor Osimhen, aki december 29-én ünnepelte 25. születésnapját, és a rengeteg jókívánság közepette egy olyan reakciót adott, ami azonnal felkeltette a Chelsea szimpatizánsainak az érdeklődését, és újabb pletykák keltek szárnyra a nigériai játékos érkezése kapcsán.

„Boldog születésnapot Victor Osimhen, kérlek gyere és mentsd meg a Chelsea-t” – állt az üdvözlésben, mely mellé egy képet is csatoltak, amiben a játékos a Kékek mezében látható. A játékos reakciójában két szív és egy összekulcsolt kéz emoji szerepelt, amiből túl sok mindenre azért nem lehet következtetni. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Az mindenesetre biztos, hogy a Chelsea kiszemeltjei között ott van Osimhen, aki egyértelműen a Napoli legértékesebb játékosa, ennek megfelelően az olaszok nem is szeretnék aprópénzért a londoniak kezére játszani. Amennyiben sikerül megegyezni a leigazolásáról, úgy 120 millió euróért válthat klubot Osimhen – írja a 90min.

Ezek mellett azonban különböző bónuszok még tovább emelhetik a végösszeget, ám vélhetően 130-150 millió euró kifizetése sem okozna gondot a Chelsea számára, amely továbbra is csupán a Premier League középmezőnyében sínylődik. A Napoli sincs éppen a legjobb formájában, a tavalyi Serie A győztese most csupán a bajnokság hetedik helyén áll, így ráférne a csapatra az erősítés, amihez jól jönne a Chelsea által kínált összeg.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.