Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,056 $

Nem bocsát meg támadóinak a pályán összevert török játékvezető

Először beszélt az esetről, ami felháborította a futballtársadalmat.

...svg content...MTI/EPA/Abdurrahman Antayali
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Mint arról korábban írtunk, az Ankaragucu – Rizespor török bajnokin történt súlyos incidens során a hazaiak elnöke, Faruk Koca berohant a pályára, majd leütötte Halil Umut Meler játékvezetőt. A földön fekvő bírót ezt követően fejbe rúgták, a botrányos esetről videó is készült.

Recep Tayyip Erdoğan elfogadhatatlannak nevezte a pályán történteket, később pedig személyesen is meglátogatta a sérült bírót. A török szövetség egy hétre felfüggesztette a bajnokságot, a verekedést kirobbantó Kocát pedig letartóztatták a hatóságok – emlékeztetett a Sky News. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Meler az esetről először beszélt a Hurriyet török hírportálnak: „Nem, nem bocsátottam meg Kocának, és nem is fogok megbocsátani. A rúgást, miközben a földön feküdtem, míg élek, nem fogom elfelejteni” – fogalmazott a játékvezető, aki az eset után kórházi ápolásra szorult.

Arra a kérdésre, hogy visszanézte-e a támadásról készült felvételeket, Meler azt mondta, hogy nem nézte meg, és nem is tervezi. „Van egy fiam, aki első osztályos. Az egész iskola erről beszélt” – mondta a 37 éves sípmester, aki fiának azt mondta, hogy egy ütközés miatt került a földre.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.