18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,83 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
465,86 Ft
Bitcoin
54,321 $

Neymar üvöltött és sírt gyógytorna közben a fájdalomtól (videó)

Újabb megrázó felvételek Neymar rehabilitációjáról, ami finoman szólva sem fájdalommentes, de ezeken a saját érdekében át kell esnie.

...svg content...Fotó: EPA/Raul Martinez
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Neymar sokak szerint nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, és mivel már 31 esztendős, aligha fogja ezt megtenni. Ráadásul több súlyos sérülése és operációja is volt, amik ugyancsak hátráltatták. Ezzel együtt a magánéleti ügyei sem segítették, és egy ideje Európán kívül futballozik, jobban mondva, futballozna, ha képes lenne rá.

Egyesek szerint óriási hiba volt tőle, amikor eligazolt a Barcelonától a PSG-hez, ahol egy olyan éve sem volt, amikor megnyerték volna a Bajnokok Ligáját. Nem a legjobb hangulatban igazolt el a franciáktól, akik egy ideje azon dolgoztak, hogy megváljanak a költséges sztárjuktól, még bőven a szerződése lejárta előtt. Soron kívül Változékony időnk lesz vasárnap, fátyolfelhők boríthatják az eget napközben

Ez megtörtént, nagy összeget fizetett érte az Al Hilal, de a szaúdi klub nem sokáig örülhetett ennek. Egyrészt Neymar első góljára többet kellett várni, mint azt gondolták volna, majd jött a súlyos sérülése. Hosszú hónapokra dőlt ki emiatt, és már ott tartunk, hogy leghamarabb valószínűleg jövő augusztusban térhet vissza.

Emiatt nem lehet ott a 2024-es Copa Américán sem, de van most ennél nagyobb gondja is, mert pokoli fájdalmakat él át. Sírva üvöltött, miközben a gyógytornászok dolgoztak rajta, ilyen fájdalmakat korábban egy alkalommal sem élt át, és talán ő sem számított arra, hogy ez ennyire nehéz lesz.

A világsztár brazil ugyan már képes mankóval közlekedni, amikor a nyújtásokra kerül sor, a fájdalmak lesznek rajta úrrá. Egyelőre nem tudni, meddig tart ez a fájdalmas folyamat, mindenesetre minden kezeléssel egyre közelebb és közelebb kerül ahhoz, hogy ezek a nagy fájdalmak elmúljanak, és még gondolni se kelljen rájuk.

5-0-ra ütötte ki Németország a magyar válogatottat

Nagyon rossz napot fogott ki Marco Rossi magyar válogatottja, súlyos vereségbe futottak bele a németek ellen Németország ellen, akik nem hoztak ki mindent magukból.