Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,75 Ft
Euró
387,83 Ft
Font
450,76 Ft
Bitcoin
63,135 $

Stana Alexandra vonzóbb, mint eddig bármikor

Nem lehet tudni, min megy keresztül lelkileg Stana Alexandra, de annyi bizonyos, hogy vonzóbb, mint ezelőtt bármikor is volt az élete során.

Fotó: Instagram/Stana Alexandra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Stana Alexandra országos ismertségre tett szert, amire talán soha nem számított. Emiatt is rengeteget köszönhet a TV2-nek, akik úgy döntöttek, lehetőséget adnak neki a Dancing with the Starsban, aminek eddig minden évadában szerepelt, és nem is akárhogyan, hamar a közönség kedvencévé vált, igazi hírességként tekintenek rá.

Jól mutatja ezt az is, hogy már 74 600 követője van az Instagramon, amit a műsor nélkül nem biztos, hogy elérhetett volna. Idén először ott lehetett a döntőben, ami új élmény volt számára, de csak egy ezüstérem jutott neki. Megérdemelte volna a győzelmet Marics Petivel, egyértelműen az egyik olyan páros voltak, akik szinte együtt lélegeztek, rendkívüli volt közöttük az összhang. Soron kívül Nagy Márton elárulta, mikor kerülhet kivezetésre a kamatstop

Nagyon jóban lettek, és az elmúlt hónapokban sokat tudhattak meg egymásról. Valószínűleg senki más nem tudott volna ennyit kihozni a Valmar sztárjából, mint Alexandra, aki a hírek szerint már nincs együtt Meggyes Dáviddal. A pletykákra sem kellett sokat várni, miszerint lehetséges, már Marics Peti a párja, de ezek megint csak találgatások.

Később minden bizonnyal tiszta vizet önt a pohárba Alexandra, aki szenzációs formában van, és minden jót megérdemel az életében. Hogy hányadán áll Dáviddal, nem tudni, de ha valóban vége is ennek a kapcsolatnak, nem lehet azt mondani rá, hogy nem tartott sokáig, ráadásul rengeteg közös emléket szereztek azokban a hosszú hónapokban.

Alexandra népszerűsége töretlen, és biztos helye lehet a Dancing with the Stars ötödik évadában. Már most kíváncsiak vagyunk arra, vajon ki lesz az a sztár, akivel táncolni fog, de valljuk be őszintén, Marics Peti után több mint magasan van a léc, talán már nem lesz olyan partnere, mint a fiatal énekes, akivel ilyen szinten tud együtt dolgozni.