Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,75 Ft
Euró
385,70 Ft
Font
449,49 Ft
Bitcoin
66,375 $

Szomorú hírt jelentett be Michelisz Norbert: válik a feleségétől

A legsikeresebb magyar autóversenyző a közösségi oldalán azt írta, hónapokkal ezelőtt meghozták ezt a nehéz döntést.

...svg content...Fotó: MTI/Soós Lajos
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Michelisz Norbert és Hohmann Johanna 2015-ben keltek egybe, majd két gyermekkel bővült a családjuk: Mira és Emma Panna minden nap bearanyozzák szüleik életét. Úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben odahaza, az idei évben is világbajnoki címet ünneplő autóversenyző viszont szomorú hírrel szolgált a közösségi oldalára feltöltött sztoriban.

„Johannával hónapokkal ezelőtt, közösen úgy döntöttünk, hogy különválnak útjaink” – áll az Instagram-sztoriban közzétett közleményben, amit a Sportal szúrt ki. Michelisz kiemelte, sosem örömteli, amikor erre a döntésre jut egy pár, s nem szeretne közhelyeket puffogtatni, de nagyon hálás gyermekei anyjának, amiért békében és barátságban meg tudták beszélni a helyzetet. Soron kívül Alapításának 100. évfordulója alkalmából különleges 100 forintos érmét bocsát ki az MNB

„Mindketten azon leszünk, hogy a kapcsolatunk a jövőben is ilyen maradjon” – tette hozzá. Gyermekei kapcsán korábban úgy fogalmazott, számára a legnagyobb öröm az életben, hogy apa lehet. „Ha a lányok közelében vagyok, minden gondot elfelejtek. A versenyek között is mindig úgy kapcsolódtam ki, hogy velük játszottam, ez a legjobb feltöltődés” – vallotta be.

De a bajnok azt is elmondta az említett beszélgetésben, amely a 2019-es sikerei után született, mennyi mindent köszönhet a lányainak. „A záró versenyhétvége idején, amikor nagyon felszült voltam és napokig szinte nem is aludtam, akkor is a lányaim jelentették számomra a kulcsot a higgadtsághoz” – fogalmazott.

Elmondása szerint az volt a trükk, hogy naponta kétszer beszélt velük videotelefonon keresztül, ami elképesztően megnyugtatta. Egyúttal száz százalékig biztos benne, hogy a győzelmét nekik is köszönheti. „Ilyenkor teljesen ki tudtam kapcsolni és órákig megnyugodtam. Nem túlzás azt állítani, ők is kellettek a győzelmemhez” – jelentette ki Michelisz Norbert.

Tarjányi Péter szerint Robert Fico testőrei "a legalapvetőbb feladatukat mulasztották el"

Tarjányi szerint "Magyarországon nem fordulhatnak elő olyan hibák", mint Szlovákiában.

Karácsony Gergely jövőképében nincs olyan, hogy nincsenek autók a fővárosban

A főpolgármester vázolta, hogyan képzeli a budapesti forgalomcsillapítást, de arra is kitért: több tucat, a gyorshajtós szakaszokra telepített kamera áll készenlétben, hamarosan már a csekkeket is „szórhatják”.