Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,12 Ft
Euró
385,73 Ft
Font
452,70 Ft
Bitcoin
69,761 $

Videón a Juventus váratlan pontvesztése a Genoa ellen

A Juventus kezében volt a győzelem, de nem értékesítették a ziccerüket, ami még sokba kerülhet a végén.

...svg content...Fotó: EPA/LUCA ZENNARO
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Seria A-ban is zajlanak az események, ahol az angol bajnoksághoz hasonlóan megjósolhatatlan a végeredmény. Igaz, az olaszoknál jelen állás szerint csak két csapat esélyes a bajnoki címre, akiket mindössze 1 pont választ el egymástól. Az Inter vezeti a kiírást, ugyanakkor még nem játszották le a 16. fordulójukat.

A Juventus már túl van ezen, péntek este a Genoa otthonában léptek pályára, akik eddig mindössze 16 pontot gyűjtöttek és a 14. helyen állnak. Papíron egy könnyed 3 pont várhatott volna a „Zebrákra”, viszont nem úgy alakultak számukra az események, mint azt várták, vagy szerették volna, aminek lehetnek következményei. Soron kívül Könyveket írt alá Orbán Viktor, tömegek álltak sorba érte (videó)

Az már biztos következmény, hogy 2 fontos pontot buktak el ezzel. A Genoa ugyan tett egy hatalmas szívességet a 28. percben, amikor egy súlyos védekezési hiba végén összehoztak egy büntetőt a kapusukkal. Chiesa nem hibázott, nagyon magabiztosan értékesítette a büntetőt, majd a második félidő elején válaszoltak a hazaiak.

Ezt követően nem esett több gól a meccsen, de mint azt az összefoglaló videóban is láthatjuk, a Juventus kezében volt a győzelmet érő találat, amit nem tudtak értékesíteni. Ha az Inter hozza a meccsét, meglóghat a Juventus előtt, míg az AC Milan a 3. helyen csak 29 pontos, akiket az AS Roma és a Bologna követ 25 egységgel.

Havasi Katalin az oltásellenes mozgalmakról: egy szűk, de hangos csoport akciózik

Elmondása szerint ezek célja, hogy megrendítsék a szülők bizalmát a védőoltásokban, pedig bizonyítottan nem okoznak maradandó károsodásokat.