Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,67 Ft
Euró
388,98 Ft
Font
451,38 Ft
Bitcoin
62,312 $

Egyszerre két embert próbált megölni egy férfi Hódmezővásárhelyen

Mindkét sértett életveszélyes sérüléseket szenvedett a hódmezővásárhelyi tanyán.

Fotó: police.hu
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Két embert próbált meggyilkolni a megalapozott gyanú szerint egy férfi csütörtökre virradóra egy hódmezővásárhelyi tanyán, mindketten életveszélyes sérüléseket szenvedtek – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője pénteken az MTI-t. Szanka Ferenc közölte, a gyanúsított csütörtökön éjjel 2 óra körül rúgta be egy hódmezővásárhelyi tanya kapuját, majd egy késsel többször megszúrta azt ott lakó idős férfit és annak lányát.

A gyanúsított ezután a zajra felébredő unokára támadt, de őt sikerült a sérült édesanyjának megvédenie, és a rendőrséget értesítenie. A két sértettet életveszélyes sérülésekkel szállították a szegedi klinikára. A minősített emberölés bűntette miatt indult eljárásban a főügyészség a szökés-elrejtőzés, valamint a büntetőeljárás meghiúsítása, valamint a bűnismétlés veszélye miatt indítványozta a gyanúsított letartóztatásának elrendelését – tudatta a csoportvezető ügyész. Soron kívül Vitézy Karácsonyról: a legfontosabb dolga, hogy Salgótarjánban Dobrev kampányát vigye

(MTI)

Nagy Márton az üzemanyagárstopról: elértük a célt, intervencióra nincs szükség

Elmondása szerint miután elértük, itt is kell tartanunk az árakat, ezért a kormány elvárja, hogy a kereskedők ezen a szinten fenntartsák az árakat.