Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,18 Ft
Euró
385,80 Ft
Font
451,41 Ft
Bitcoin
71,118 $

Baleset történt egy kínai szénbányában, legkevesebb 3 ember életét vesztette

Legkevesebb három áldozatról tudni.

...svg content...Fotó: Depositphotos
Ázsia

Borbély Fanni

Szerkesztő

A CCTV állami műsorszolgáltató csütörtöki közlése szerint baleset történt egy szénbányában Kína észak-kínai Sanhszi tartományban, melynek következtében három ember életét vesztette. A CCTV információi szerint négy ember épp egy szén tárolására használt bunkert takarított, amikor megtörtént a tragédia.

Egyelőre sok a kérdőjel a tragikus baleset kapcsán, a kínai állami műsorszolgáltató is csak annyi információval szolgált, hogy jelenleg is vizsgálják, mi okozhatta a balesetet. A mentők egy embert meg tudtak menteni, ám a három másik életét vesztette, miután az újraélesztési kísérletek kudarcot vallottak. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

A baleset a Huajin Coking Coal Company vállalatnál történt. Kína már évek óta azon dolgozik, hogy javítsa a bányabiztonságot, miután több halálos kimenetelű baleset is történt: augusztusban egy szénbányában történt robbanás, mely 11 ember életét követelte, majd szeptemberben egy bányatűzben 16 ember vesztette életét.

Szentkirályi Alexandra lassan szinte félve vezet Budapesten a kátyúk miatt (videó)

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje napi szinten szembesül a budapesti helyzettel.