Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,056 $

Berki Mazsi a világ másik felén ünnepel a szerelmével, bokszolni is fog

Berki Mazsi hamarosan ismét útra kel, természetesen nem egyedül, a kislánya és új családja is vele tart, akik fontosak számára.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Berki Mazsi teljesen megérdemelten nyerte meg a Sztárbox 2023-as évadát. Már az első pillanattól kezdve sejteni lehetett, hogy komoly esélyes, és noha sokan azt gondolták, Megyeri Csilla akár még ki is ütheti, inkább volt ez a meccs számára egy jó bemelegítés, ami megmutatta, nem lehet vele szórakozni.

Megyeri Csilla újra a Sztárboxban akar szerepelni, és elárulta, mennyire fontossá vált számára a boksz. Az már biztos, hogy jövőre is lesz Sztárbox, de hogy Csilla lehetőséget kap-e, azt nem tudni, mert nem kevés új sztár áll azért sorba, hogy bokszolhasson, köztük Schobert Larával, aki már bokszedzésekre is jár, biztos, ami biztos alapon. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Mazsi hálás azért, hogy ott lehetett a ringben, hamarosan azonban újra elhagyja az országot. Kiderült ugyanis, hogy a világ másik felén fog karácsonyozni és szilveszterezni a szerelmével. Mazsi korábban egyértelművé tette, számára a pénz soha nem volt meghatározó egy férfi kapcsán, sokkal többet jelent neki a lelki biztonság.

A Bors azt írja, minden bizonnyal ismét Zanzibárra utazik a páros. „Jövő csütörtökön repülőre szállunk és elutazunk egy másik kontinensre. Azt, hogy pontosan hova megyünk, nem árulom el, az azonban nem titok, hogy abban az országban már voltunk karácsonyozni és szilveszterezni is.” – idézte a Bors Mazsit.

Arra is fény derült, hogy nemcsak a párja és a gyermeke utazik, hanem a szerelme gyereke és édesanyja is velük tart. „Ilyen egy igazi mozaik család.” Csak januárban térnek vissza, tehát távol köszöntik az új esztendőt, és az Mazsi terve, hogy a helyi bokszklubot is meglátogatja. Sőt, szeretne egy edzőmérkőzést egy jó nevű, helyi bunyós csajjal.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.