Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,103 $

Uniós forrásokat fordít koronavírus elleni oltásra a kormány

13,7 milliárd forint támogatást fordít a kormány a nem állami intézményekben beadott koronavírus-oltások támogatására, derül ki a Magyar Közlönyből.

...svg content...Miskolc, 2022. szeptember 30. Az eredeti vírustörzsre, továbbá az omikron BA1 variánsa ellen kifejlesztett új Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyag (j) és a német-amerikai fejlesztésû Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyag, a Comirnaty-vakcina (b) a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházban kialakított oltóponton 2022. szeptember 30-án. MTI/Vajda János
Belpolitika

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

Előzmény:

 

Az Mfor vette észre a Magyar Közlönyben, hogy a kormány 13,7 milliárd forintot különített el az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program éves fejlesztési költségeiből a COVID-oltások beadásának személyi költségeire.

Ez a kedd este megjelent szabályozás azokra az oltópontokra vonatkozik majd, melyek nem az Országos Kórházi Főigazgatóság által fenntartott intézményekben működnek. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A projektben nem szerepel központi költségvetésből származó forrás, annak finanszírozása tehát uniós forrásból zajlik, a pénzre a negyedik negyedévben lehet pályázni.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.