Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Ezekkel a gólokkal kapott ki a Barcelona 4-2-re a Gironától (videó)

A Girona a Barcleona ellen is bizonyította, hogy képes megnyerni a LaLigát, amivel történelmet írna Spanyolországban.

...svg content...Fotó: EPA/Siu Wu
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egyre izgalmasabb a spanyol bajnokság, bár eddig sem panaszkodhattunk, már csak a Girona miatt sem. Őrület, amit a kiscsapat művel, akik vezetik a bajnokságot, és nem egy sztárokat összevásárolt PSG-ről van szó. Hasonló a helyzet, mint évekkel korábban Angliában a Leicester City-vel, akik azóta már a másodosztályban szerepelnek.

A Girona is hasonló sorsra juthat, de most annyira erősek, hogy a Bajnokok Ligájában is érdekes lenne látni őket. Jó esélyük van arra, hogy főtáblásak legyenek jövőre, bár még mindig sok van hátra, és a téli időszakban rengeteg pontot lehet gyűjteni. Már most annyi pontjuk van, hogy biztonságban vannak, csak közben a célok is változtak. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

A bajnoki címért mennek, és nem azért, hogy ne essenek ki. Azzal, hogy a Real Madrid nem nyert a Betisnek, adtak egy ziccert a Gironának, akik éltek is ezzel, ráadásul a Barcelona ellen, ami még nagyobb eredmény. Igaz, a katalánok nincsenek formában, de ez semmit nem vesz el a vendégek eredményéből, megérdemelten nyertek.

A Girona eddig sem viccelt, és semmi jel nem mutat arra, hogy a folytatásban kiengednének. Sok múlik azon, mennyire bírják el a nyomást fejben, mert ezelőtt nem voltak ilyen helyzetben, addig a Barcelona és a Real Madrid már igen. Elszakadni sem tudtak a többiektől, ide-oda előzgetik egymást, viszont a Barca kezd lemaradni, míg az Atletico feljövőben van.

Időközben megjelent az összegfoglaló videó is a 4-2-es győzelemről, amivel a Girona újabb fontos 3 pontot szerzett. Nem kevés önbizalom dolgozik bennük, amit jól használnak fel, és hiába a sztárokból álló Barca, ők sem tudtak mit kezdeni a Girona összeszedett játékával, enyhe túlzással legyőzhetetlenek, és nem bízzák el magukat.