Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,215 $

Tóth Gabi számára a tehetség szexibb, mint a test

Tóth Gabi számára a tehetség szexibb, mint egy formás test, amiről a Sztárban Sztár leszek!-ben, annak döntője alatt beszélt.

...svg content...Fotó: TV2
Relax

Kiss László

Szerkesztő

Véget ért a Sztárban Sztár leszek! 2023-as évada, ami fergeteges finálét hozott. Sok minden történt az este folyamán, Nagy Feró is feltűnt a színpadon, akiről csak elismeréssel tudott beszélni Tóth Gabi. Igazi legendának tartja az énekest, aki lassan 80 évesen is nagyon nagyot megy a színpadon, esze ágában nincs visszavonulni.

Gabi Nika produkcióját is élvezte, és idegesítőnek tartotta magát, amiért felállva mondta el a véleményét. Hatással voltak rá a pillanatok, de most sokat kell várnunk a következő évadra, bár a TV2 addig sem hagy bennünket unatkozni, miközben a rivális RTL bejelentette, 2024-ben is lesz Sztárbox, bár egyelőre keveset tudni a folytatásról. Soron kívül Szia, Orbán Viktor! Ki a kedvenc mesehősöd?

A Sztárban Sztár leszek!-ben az extra produkciók sem maradhattak el. Mindenki élvezte a show-t, megállás nélkül érkeztek a fellépők, és természetesen a korábban kiesett versenyzők is lehetőséget kaptak. Matyi is színpadra léphetett, akiről azt gondolták, hogy biztos döntős lehet, majd jött a sokk, és az első adások során kiesett.

Mai napig fájó, hogy az egyik legjobb utánzót kiszavazták a nézők, valamiért nem szimpatizáltak vele. Gabi is ledöbbent, és arról is beszélt a döntőben, hogy így még nem fájt neki egy versenyőz kiesése. Egyértelműen a döntőbe várta volna a versenyzőt, őszintén sajnálja, ami vele történt, de előtte is szép karrier állhat, emiatt nem kell igazán aggódnia.

Gabi az egyik produkció kapcsán megjegyezte, számára igazán az a szexi, ha valaki tehetséges, nem a test az első. Ezzel nem mindenki ért egyet, de Gabi énekesnőként elsősorban a hangot nézi, nem azt, hogy ki, mennyiire izmos, bár őt is zavarba lehetett hozni a válogatók és az élő adások alatt, ahol már minden élesben ment.

Hét újszülött vesztette életét egy gyermekkórházban történt tűzesetben Indiában

Rövid időn belül újabb halálos tűzeset történt Indiában, melynek következtében hét újszülött életét vesztette.