Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,72 Ft
Euró
387,79 Ft
Font
450,83 Ft
Bitcoin
63,058 $

Pillanatok alatt kiütötte Rácz Jenőt Molnár Áron a Sztárbox fináléjában

Rácz Jenő favoritként várhatta a Sztárbox döntőjét Molnár Áron ellen, aki azonban nem akarta mindezt annyiban hagyni.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Rácz Jenő a legnagyobb csatáján már túl volt a döntő előtt. Az Istesnes Bence elleni meccse nagyobb felhajtást kapott, mint egy profi mérkőzés, rengetegen voltak kíváncsiak arra, hogy mi fog történni a ringben.

A felek végül kibékültek egymással egy személyes találkozó végén, hiszen egyiküknek sem tett jót lelkileg a történtek. Amikor már úgy tűnt, hogy igazi médiaháború alakulhat ki közöttük, békejobbot nyújtottak egymásnak. Istenes Bence azonban jelezte Rácz Jenőnek, hogy szívesen igent mondana egy visszavágóra. Soron kívül Nyomozást indított a rendőrség a kemecsei iskolában történt életveszélyt okozó bántalmazás ügyében

Hogy ebből az egészből mi lesz később, nem tudni, de Jenő fejben már csak a döntőre koncentrált, ugyanis őt hozták ki győztesnek. A másik oldalon Molnár Áron juthatott be a fináléba, amit mindenképpen meg akart nyerni, akkor is, ha kevésbé tartották esélyesnek a nagy viadal előtt.

Jenőék meccse előtt két mérkőzést rendeztek, elsőként Berki Mazsi és Dobos Evelin lépett ringbe. Mazsi egyértelműen jobb volt, megérdemelten vehette át a győztes övet, aminek nagyon örült. A másik mérkőzésen pedig Brasch Bence volt a győztes, már a második menetben kiütötte Árpa Attilát, akinek esélye sem volt ellene.

Meglepően rövid ideig tartott a mérkőzés Jenő és Áron között. Áron nagyon hamar bevitt két olyan ütést az első menetben, ami miatt a bír beszüntette a mérkőzést. Ezzel pedig Molnár Áron kiütéssel nyerte a Sztárbox döntőjét, és lehetőséget kap arra, hogy nemzetközi szinten is megmérettesse magát más celebek ellen.