Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,55 Ft
Euró
387,61 Ft
Font
452,35 Ft
Bitcoin
66,550 $

Újabb tornádók csaptak le az Egyesült Államokban, többen meghaltak (videó)

Több halottja van a tornádók pusztításának, miközben tízezrek maradtak áram nélkül a természeti jelentés következtében.

...svg content...Fotó: Unsplash/Lucy Chian
Észak-Amerika

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ezúttal Tennesseeben pusztított a vihar, a tornádók legalább hat ember életébe kerültek szombaton. A helyi katasztrófavédelmi szolgáltatók arról jelentettek, hogy nagy károkat okoztak a tornádók, és több tízezren maradtak áram nélkül.

A Tennessee állambelri Montgomery megye a Facebook oldalán arról számolt be, hogy három ember elhunyt a viharban – két felnőtt és egy gyermek. 23 embert pedig kórházban ápolnak a sérüléseik miatt. Soron kívül Belső vizsgálat indult a rendőrségnél a Magyar Péterről kiszivárgott jelentés miatt

Nashville külvárosában további három halálos áldozatról érkezett jelentés. Tennesseeben több mint 80 ezren maradtak áram nélkül szombat estig, eltűntekről egyelőre nem jelentettek a hatóságok.

A Reuters azt írja, hogy a tornádók fákat, villanyvezetékeket és házakat rongáltak meg. Jelenleg is dolgoznak a hatóságok, és arra kérik az emberek, maradjanak távol az utaktól, mert a segítség úton van, folyamatosan aktívak.

A térségben nem ritkák a tornádók és az éghajlatváltozás miatt egyre szélsőségesebb, jelentősebb viharok alakulnak ki. A tornádók mindig is részei voltak az USA érintett területeinek, de azok egyrészt már gyakrabban csapnak le, másrészt erősebbek, nagyobbak.

Azonnali hatállyal kirúghatja a Barcelona Xavit egy nyilatkozata miatt

Egyre furcsább dolgok történnek Barcsában, miután hónapokon át vártak Xavi döntésére, most pedig mégis kirúghatják.