Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,20 Ft
Euró
387,03 Ft
Font
454,85 Ft
Bitcoin
70,422 $

Farm VIP: Szabó Simon szerint gusztustalan, amit az ellenfeleik műveltek

Szabó Simont nem kell félteni, ha véleményről van szó, keményen beolvasott a riválisoknak, akik átléptek egy határt velük szemben.

...svg content...Fotó: TV2
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

Már korábban sejteni lehetett, hogy nagy botrány lesz a Farm VIP két csapata között. Az előzetesben láthattuk, hogy egymásnak fognak feszülni, egyik fél sem volt elégedett a másikkal a lakóhelycsere kapcsán.

Hadas Alfréd totálisan ledöbbent a parasztház körülményein, azon, hogy az ellenfelek szinte minden élelmet elvittek és piszkot hagytak maguk után. Szabó Simon sem számított erre, és szerinte gusztustalan húzás volt a másik csapat részéről ez az egész. Soron kívül A benzin ára nem módosul, a gázolajé emelkedik péntektől

Közben ment az egymásra mutogatás, és Ripli Zsuzsiék szerint igencsak nagy koszt és rendetlenséget hagytak maguk mögött az ellenfelek. Ebben sem volt egyetértés, tapintható volt a feszültség.

„Az, hogy kiürítették az éléskamrát, de így kopra, hogy nehogy bármi maradjon, az szerintem egy elég gusztustalan húzás volt. Ezt majd a lelkiismeretetekre bízom.” – fogalmazott mindenki előtt Simon.

Végül megállapodtak abban, hogy Zsuzsiék visszaadnak pár ételt, hogy szent legyen a béke. A csapatvezető kiemelte, mivel nem tudták, hogy mi vár rájuk, elhozták az élelmet, és nem amiatt tették, hogy kellemetlen helyzetbe hozzák a többieket.