Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Paprika Dorina Rippel Feriről. „Engem ne alázzanak már meg ennyire”

Paprika Dorinának nagyon nem esett jól, amiket Rippel Feri mondott a púpjáról a többiek és Demcsák Zsuzsa előtt.

...svg content...Fotó: TV2
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Paprika Dorina szerint Rippel Feri csak a pénzt látja maga előtt. Nagyot csalódott a csapattársában a Farm VIP-ban, majd nem sokkal később távoznia kellett a farmról, miután vereséget szenvedett a párbajon.

Feri hangsúlyozta, púpos háttal nem lehet igazán jól teljesíteni, többször is felajánlotta neki az edzéseket, de nem élt a lehetőséggel. Ettől függetlenül nagyon nem esett jól számára, amiket a kamerák előtt mondott Rippel. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Dorina úgy fogalmazott, nem tudja, melyik filmbe került, hol van. „Esküszöm, én innen menekülni akarok.” – fogalmazott Dorina, aki megint nagyon csalódott volt, hogy párbajozni küldték a csapattársai.

Dorina kiakadt Rippelre

Simon viszont ezt nem akarta hagyni, megpróbálta meggyőzni a lányt, hogy maradjon, harcoljon. „Ne haragudj… Azért, mert nincs kihúzva a hátam, ezért meg kell engem szólni? Engem ne alázzanak már meg ennyire!”

Simon erre azt mondta, éppen emiatt kell bebizonyítania a lánynak, hogy Feri butaságokat beszél. Dorina többször elkáromkodta magát, szerinte ilyet az óvodában csinálnak a gyerekek.

„Ne haragudj, 52 éves ember ilyennel takarózik? Undorító.” Dorina ekkor már dühös volt, de mégsem Ferit hívta ki párbajozni, ami érdekes lett volna, és ki tudja, milyen végeredmény született volna.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.