Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

Palvin Barbi és barátnői ezúttal is elbűvölően néztek ki

A magyar sztár továbbra is a világ egyik legszebb modellje, és ezt aligha kérdőjelezik meg, a szakmában pláne,

...svg content...Fotó: Palvin Barbara magyar modell (j2) a milánói La Scala operaház évadnyitó előadására érkezik 2021. december 7-én. A dalszínház Giuseppe Verdi: Macbeth című operájával indítja az új idényt, a Scala zenekarát és énekkarát Riccardo Chailly olasz karmestre vezényli. MTI/EPA/ANSA/Daniel Dal Zennaro
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Palvin Barbi szépsége mindent felülmúlt, egy olyan természetes szépség, aki már nagyon fiatalon világsztárrá vált. Köszönhető ez a tehetségének, a szerencsének és a kitartásának, hiszen a modellszakma sem egyszerű.

Már több mint 20,5 millióan követik az Instagramon, ami egészen elképesztő. Nemcsak a modellek között nagy ez a szám, és ez megint olyasvalami, amire mérhetetlenül büszke lehet, nem semmi. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Barbinak többek között azt is nagyon kedveljük, hogy a hírnév és a vagyon ellenére ugyanaz a kedves karakter maradt. Nem szállt el a sikerektől, egy nagyon nyitott és kedves személyiség, akiben nem csalódtunk.

Ugyan személyesen nem ismerjük, a róla készült fotók, interjúk, videók mind árulkodóak. Másrészt nem veszik körbe botrányok, nyugodt életet él, helyén kezelve a sikereit, amikből még lesz pár a következő esztendőkben.

Barbi számára minden adott ahhoz, hogy kiemelkedjen a mezőnyből, és ő legyen az a modell, akire igazi példaképként tekinthetünk. A magyar világsztár a legutóbbi eseményen is látványos megjelenést választott.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.