Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
366,87 Ft
Euró
394,60 Ft
Font
464,31 Ft
Bitcoin
63,241 $

Szoboszlai Dominik már bemelegítés közben elkápráztatta az Anfield közönségét

A Fulham elleni mérkőzésen 65 perc jutott a magyar válogatott csapatkapitányának.

...svg content...MTI/EPA/GUILLAUME HORCAJUELO
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik úgy trükközgetett a Fulham elleni bajnokit megelőzően az Anfield közönsége előtt, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne. Természetsen a TikTokon ezúttal is felkapták az erről készült videót, szúrta ki a Mandiner.

@liverpoolfc Szobo 💫 #LFC ♬ original sound – Drilluh

Az izgalmakban bővelkedő találkozó végül a Liverpool számára sikerült jobban, 4-3-ra ugyanis megnyerték azt, és továbbra is a Premier League második helyén állnak, mindössze két ponttal lemaradva az Arsenaltól. Soron kívül Kábító gumicukor miatt került kórházba 31 külföldi Budapesten, többek állapota súlyos

Jürgen Klopp, aki néhány nappal ezelőtt maga is elismerően nyilatkozott Szoboszlairól, rendszeresen számít a magyar játékosra, aki a Liverpool eddigi összes bajnokiján pályára lépett, és közel 1200 percet kapott 14 meccs alatt a német edzőtől.

A bizalmat minden mérkőzésen meghálálja a magyar játékos, ugyanakkor Mohamed Salah a napokban úgy fogalmazott, hogy hagyni kell, hadd élvezze a pályán töltött perceket Szoboszlai, és ne helyezzenek rá túl nagy nyomást.

Nem is kétség, a Premier League-ben hatalmas az elvárás mind a klubok, mind pedig a szurkolók részéről, folyamatosan pedig nem lehet 100%-on teljesíteni, ám eddig úgy tűnik, Szoboszlai hozzáállása a lehető legideálisabb.

Lázár János szerint csődöt fog jelenteni a Karácsony Gergely vezette Budapest

Lázár János úgy látja, Karácsony Gergely vezetésével Budapest csődbe fog menni, ami egy igen súlyos helyzetet teremthet.