Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,67 Ft
Euró
387,89 Ft
Font
450,35 Ft
Bitcoin
62,889 $

Győzike dühösen reagált a Párharcban: „Kitekerem a nyakát, csak érjen be”

Győzikében erős kettős érzések voltak, a Párharc döntője előtt, különösen Kornél miatt, akit kérdőre akart vonni.

Fotó: TV2
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Hamarosan véget ér a Párharc legújabb évada, és megtudhatjuk, ki nyerte meg a 2023-as szezont. Gyakorlatilag a papírforma érvényesült, a két legerősebb páros van ott a döntőben, de addig még sok minden történhet.

Jodiékat és Meggyes Dávidékat tartották a legerősebb duónak, és az már biztos, hogy közöttük dől el a győzelem sorsa. Mindkét tábornak sokan drukkolnak, de a végén csak egyvalaki nyerhet, míg a mások páros szomorú lesz. Soron kívül David Pressman két szóval kommentálta Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij beszélgetését

A Párharc komoly kihívások elé állítja a duókat, addig Győzike, aki visszatérhetett a kiesése után, igencsak dühösen reagált Kornélra, hiába mondta azt, hogy szeretné, ha ők nyernék meg a játékot. „Kitekerem a nyakát, csak érjen be” – mondta Győző a többiek előtt.

Egyszerűen kíváncsi volt, hogy miért nem őket várták vissza, amikor párbajozni mentek. Ebből volt egy kisebb félreértés, mert ez nem hangzott el, csupán azt mondták, szerintük Rékasiék jönnek vissza.

Győző ekkor ezt még nem tudta, emiatt is volt dühös, míg Rékasi fia, Zsigmond azt mondta, „négyszer hazudott a pofánkba, veled mért lenne őszinte?” Ekkor már igencsak izgatott volt Győző, mivel szerette volna szembesíteni Kornélékat ezzel az egésszel.

Röpködtek a bírságok a vissza nem vitt ajánlóívek miatt

A Nemzeti Választási Bizottság több mint négy millió forint bírságot szabott ki a határidőre vissza nem vitt ajánlóívek miatt.