Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,077 $

Szerelmes fotót készített Schobert Lara Rácz Jenőről és feleségéről

Schobert Lara egy nagyon szép pillanatot kapott el Rácz Jenő és felesége, Rácz-Gyuricza Dóri között.

...svg content...Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Talán soha nem volt ennyire intenzív hat hónapja Rácz Jenőnek, mint a legutóbbi, köszönhetően a Sztáboxnak is. Ami már biztos, hogy ott van a döntőben, mivel az elődöntőben, egyhangú pontozással nyert Istenes Bence ellen.

Napokon át ment a kommentháború, mialatt mindkét fél nyilatkozott. Éles kritikával illették egymást, majd úgy döntöttek, hogy véget vetnek ennek, és inkább személyesen beszélik meg a dolgokat. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Nem hívtak kamerákat, nem rendeztek online műsort emiatt, és élő közvetítést sem indítottak. Ketten voltak csak, és szerencsére mindent meg tudtak beszélni, már nincs közöttük az a rossz viszony, mint azelőtt.

Bence azonban továbbra is nyitott arra, hogy legyen egy visszavágó közöttük, ami még nagyobbat szólhatna. Ez már tényleg a jövő zenéje, sok minden történhet a következő időszakban.

Ami biztos, az Jenő és Dóri töretlen szerelme, akik nagyon szeretik egymást. Az Alakreform bálon is együtt jelentek meg, ahol az egész Schobert-család ott volt, Lara készített is egy meghitt szerelmes fotót Jenőékről.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.