Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,06 Ft
Euró
385,47 Ft
Font
449,12 Ft
Bitcoin
65,896 $

Látványos miniszoknyában vacsorázott Gáspár Evelin

Gáspár Evelin maga a divat, nagyon szereti a csillogó szetteket, fejben talán már a szilveszteri bulikra hangol.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Evelin a napokban egy nagyon különleges fotózáson járt, ami magával ragadta az ember tekintetét. Női szemmel is káprázatosan néz ki, és szerencsére leperegnek róla az őt ért támadások.

Egyre kevésbé tudnak belekötni az emberek, nem bírnak vele, hiszen Evelin sokat erősödött lelkileg. Köszönhető ez nagyban ezeknek a támadásoknak, illetve a kapcsolati csalódásainak, amikből szintén volt pár az elmúlt években. Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Élete eddigi legjobb formájában van, lenyűgözően néz ki, már most készen állna a nyári szezonra. Emiatt sem kell igazulnia, míg sokan mások még csak bele sem kezdtek az edzésekbe, addig ő szuper-fitt.

Minden tiszteletünk az övé, mert aki ennyire kitartó, motivált és közben csak előre tekint, dicséretet érdemel. Sokan vehetnek róla példát a közösségi médián belül, akár a megjelenése kapcsán is.

Evelin szereti a csillogó szetteket, most is egy ilyen állított össze, ami remekül áll neki. A miniszoknya is remek választás volt a részéről, minden adott volt ahhoz, hogy szó szerint beragyogja az estét.

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.