Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,25 Ft
Euró
385,32 Ft
Font
449,19 Ft
Bitcoin
65,704 $

Schobert Lara és Rubint Réka káprázatosan néztek ki az Alakreform bálon (fotók)

Rubint Réka lánya is nagy formában van, aki csak úgy ragyog a szerelmétől, csinosan öltöztek fel a nagy bálra.

...svg content...Fotó: Instagram/Schobert Norbert
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi egy ideje magához képest messze inkább a háttérből figyeli az eseményeket. Az élete részben átalakult, talán kevesebb stressz is éri, de ez nem jelenti azt, hogy nincsenek új tervei.

Norbi legutóbb a Holdaraszállás kapcsán is elmondta a saját véleményét, de Rácz Jenő elődöntőjén szintén ott volt a Sztárboxban. Keményen odaszólt Istenes Bencének, nem hagyta szó nélkül a nagy mérkőzést. Soron kívül Donáth Annát sokkolták a Robert Fico elleni merényletről megjelent kommentek

Szerencsére azóta Jenő és Bence kibékültek, bár azt nehéz elképzelni, hogy barátok lesznek a jövőben. A The Voice műsorvezetője megemlítette, örülne egy visszavágónak, ám ez még nagyon a jövő zenéje.

Norbi is a családjára koncentrál elsősorban, ők a legfontosabbak számára, és nem lehetett kérdés, hogy ott lesz a 2023-as Alakreform bálon. Több híresség is tiszteletét tette az eseményen, Rácz Jenő és felesége, Dóri is.

Természetesen mindenki megadta a módját a megjelenésnek, látványos szetteket láthattunk. Rubint Réka és Schobert Lara is csak úgy ragyogott, aki tisztázta, ott szeretne lenni a versenyzők között a következő Sztárboxban.

Putyin és Biden is megszólalt a Fico elleni merénylet után, aki magánál volt

Joe Biden amerikai elnök és Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke szinte egyszerre reagált a Robert Fico elnök elleni merényletre.

Már a következő szezontól kezdve kiirthatják a VAR-t a Premier League-ből

A Premier League klubjai a következő hónapban tartandó éves közgyűlésükön szavaznak majd arról a javaslatról, hogy a következő szezontól kezdve megszüntessék-e a videóbíró (VAR) rendszert.