Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,83 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
465,86 Ft
Bitcoin
54,110 $

Dancing with the Stars: Tóth Andi interjút adott a nagy visszatérés előtt

Tóth Andi nagyon boldog, hogy a Dancing with the Starsban táncolhat, ráadásul annak döntőjében.

...svg content...Fotó: TV2
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy ideje tudhatjuk, hogy Tóth Andi, Csobot Adél és Gelencsér Timi is visszatér a Dancing with the Starsban. A döntőben fognak táncolni, ami már önmagában érdekes, izgalmas és rendkívül látványos.

Tóth Andi izgatottan kelt útra a TV2 stúdiójába, amit már nagyon jól ismerhet. Korábban hónapokon át gyakorolt, hogy lenyűgözze a közönséget, ami rendre sikerült is, és most sem akar csalódást okozni. Soron kívül Változékony időnk lesz vasárnap, fátyolfelhők boríthatják az eget napközben

Andi az interjújában elmondta, nagyon örül, hogy újra ott van a műsorban, és ez olyan számára, mintha csak hazatérne. Minden évben várja a telefonhívást, hogy felkérjék táncolni, mert imádja ezt az egészet.

Andi kissé sajnálja Hegyes Bercit, hiszen Andrei Mangra sérülése miatt Andival is ő táncol, és természetesen a két korábbi győztes partnerével is. Ugyanakkor Andi sokat felejtett az elmúlt két évben, különösen a tangó esetében, de állt a kihívás elé.

„Nehéz volt, de közben tök izgalmas.” Kiemelte, Bencét zseniális táncosnak, csodálatos embernek tart, aki erőn felül teljesít, de ez akkor is sok, le a kalappal előtte. Annyit elárult Andi, hogy Berci úgy állította össze a koreográfiát, hogy a lányok megmutassák, miért is nyertek anno. „Az egésznek viszont van egy ilyen klasszikus hangulata.”

5-0-ra ütötte ki Németország a magyar válogatottat

Nagyon rossz napot fogott ki Marco Rossi magyar válogatottja, súlyos vereségbe futottak bele a németek ellen Németország ellen, akik nem hoztak ki mindent magukból.