Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,937 $

A Barcelona kapusa még mindig szenved, nem védhet az Atletico ellen

Ter Stegen továbbra is fájdalmat érez, ami miatt nem lehet ott az Atletico elleni rangadón, mely sok mindenről dönthet.

...svg content...Fotó: EPA/Alejandro Garcia
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Barcelona jelen állás szerint csak a 4. helyen áll a bajnokságban 31 ponttal. Az Atletico is 31 pontos, viszont a madridiak egy meccsel kevesebbet játszottak, ráadásul ezen a hétvégén egymás ellen játszanak.

Ha a Barcelona nem tudja otthon tartani a 3 pontot, azzal még nagyobb hátrányba kerülhet. A katalánok nincsenek jó formában, addig az Atletico már inkább, és valós győzelmi esélyekkel vágnak neki a viadalnak. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Igazi csúcsrangadó vár ránk vasárnap, amin Ter Stegen nem vehet részt. Mint arról korábban beszámoltunk, a klasszis kapus hátfájdalmakkal küszködött, és úgy tűnik, még mindig nincs rendben.

Xavi, a Barcelona edzője ugyanis megerősítette, fájdalmai vannak a kapusának, így nincs bevethető állapotban. Megtudhattuk, ugyan Ter Stegen mindent megtett, amit lehetett, játszani akar, de a fájdalma nem múlt el.

„Szenved, szomorú, hiszen segíteni akar nekünk, de Marc nem lesz elérhető.” – idézte Xavit a Live Here We Go az Instagramon. Sok múlhat ezen, főleg most, hogy a Barcelona védelme sincs a helyzet magaslatán.

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.