Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,45 Ft
Euró
387,64 Ft
Font
452,36 Ft
Bitcoin
66,376 $

Istenes Bence üzent a Rácz Jenővel való találkozás után, visszavágót szeretne

Istenes Bence is mondott pár szót azt követően, hogy beszélt Rácz Jenővel a nagy meccs után egy személyes találkozó során.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Rácz Jenő és Istenes Bence meccse a Sztárboxban annyi hozzászólást generált, hogy megszámolni sem lehetett volna. Egymás váltották az indulatok, és igazán nem lehetett látni ennek az egésznek a végét.

Jenő nem tűnt nyitottnak arra, hogy visszavágót rendezzenek, most csak a döntőre készül. Nemrég azonban találkoztak, és kiderült, a chef kezdeményezett, szerette volna megbeszélni a dolgokat, majd nem sokkal később Bence is üzent a közösségi médián keresztül. Soron kívül Belső vizsgálat indult a rendőrségnél a Magyar Péterről kiszivárgott jelentés miatt

„Szeretnék elnézést kérni mindenkitől, akit esetlegesen bármivel megbántottam az elmúlt hónapokban! Szórakoztatni szerettem volna és minél népszerűbbé tenni ezt a sportot újra hazánkban, de olyan szinten szenvedélyemmé vált a box és bestenkelt, hogy hoztam rossz döntéseket.” – ismerte el Bence.

„Most, hogy eltelt pár nap a meccs óta és tiszta fejjel, kívülről látom magam, tudom, hogy nekem is nagy felelősségem van abban, hogy idáig jutott ez a sztori és ezt őszintén sajnálom.” – folytatta a bejegyzésében a sztár.

„Hála istennek Jenő is úgy gondolta, hogy ezt személyesen kell megbeszélnünk, mert ennek a felhajtásnak már semmi köze a boxhoz, pedig mindketten tiszteljük ezt a sportot. Átbeszéltük, hol csúsztak el a dolgok, bocsánatot kértünk egymástól, részünkről ez a téma le van zárva!”

„Remélem, lesz még alkalom egy visszavágóra, ami tényleg csak a boxról szól. Legyen ez példa mindenkinek, hogy a legnagyobb vitákból is van kiút, mindent meg lehet beszélni! Liebe, Love, Peace!”

Ismét megoperálták Robert Ficót, még mindig súlyos az állapota

Továbbra is nagyon súlyos Robert Fico állapota, aki időközben újabb operáción esett át az ellene elkövetett merénylet miatt.