Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,97 Ft
Euró
385,56 Ft
Font
448,29 Ft
Bitcoin
61,788 $

Neymar és modell barátnője szakítottak, ez áll a háttérben

Bruna Biancardi a hivatalos közösségi médiás oldalán jelentette be, hogy a brazil válogatott támadóval lezárták a kapcsolatukat.

Fotó: Instagram/Neymar
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, Neymar és Bruna Biancardi 2021-ben találtak egymásra, s a jelentések szerint egyszer már véget vetettek a kapcsolatuknak, majd idén februárban jöttek újra össze. Októberben pedig megszületett közös gyermekük, a kis Mavie.

Ám a hírek szerint a pár most szakított, ennek oka az al-Hilal támadójának viszonyai – írja a Sportal.hu. A modell állítólag korábban beleegyezett abba, hogy Neymarnak lehetnek viszonyai más nőkkel, de csak akkor, ha nem csókolja meg őket, és mindez nem kerül nyilvánosságra. Soron kívül Három ember életét vesztette egy kamion rakterében az M1-es autópályán

Azonban a brazil sztár akkor is megcsalta Biancardit, amikor ő otthon várta őt terhesen. A modell az Instagram-sztorijában hozzátette, hogy kislányukat együtt fogják felnevelni, és a gyermek semmiben sem szenvedhet hiányt.

A lap megjegyzi, Neymarnak van egy fia is, Davi Lucca, aki a Carolina Dantasszal való kapcsolatából született. Korábban megírtuk, hogy három fegyveres férfi támadt Neymar családjára, s állítólag nem pénzt vagy luxustárgyakat kerestek, ehelyett el akarták rabolni a gyermekét.

Az incidens idején Biancardi szülei tartózkodtak a lakásban, akiket a betörők megkötöztek és bezártak egy szobába, majd kifosztották a széfet. Végül a szomszédok értesítették a hatóságokat, az akkori beszámolók szerint az egyik fegyverest már el is kapták, két társáról viszont nincs hír.