Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,65 Ft
Euró
386,61 Ft
Font
450,68 Ft
Bitcoin
65,315 $

A Barcelona már csak a negyedik a spanyol bajnokságban, vezet a Real Madrid

A Real Madrid most azért izgulhat, hogy a Girona ne hozza a meccsét, máskülönben ismét a kiscsapat veszi át a vezetést.

...svg content...Fotó: EPA/ROMAN RIOS
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy nagyon érdekes hétvégén vagyunk túl a futball világában, és természetesen Angliában is gőzerővel zajlottak az események. A Manchester United az Everton elleni győzelmével már csak alig pár pontra van az első helytől, amit az Arsenal birtokol.

Soha nem látott izgalmaknak lehetünk szemtanúik, rendkívül szoros a bajnokság. A Manchester City pedig a Liverpoollal nem bírt el, és ez a döntetlen a végelszámolásnál igencsak sokba kerülhet.

A spanyol ligában hasonlóan rettentően szoros a küzdelem, köszönhetően a Barcelona botlásának is. Már az Atletico is eléjük került, hiába van szintén 31 pontjuk, ráadásul a madridiak egy meccsel kevesebbet játszottak.

Ha hozzák a meccsüket, mindössze 1 pontra lesznek a jelenlegi listavezető Real Madridtól, akik legutóbb a Cadizt győzték le idegenben 3-0-ra. Nagyon fontos 3 pontot gyűjtöttek ezzel, és elégedettek lehetnek.

A gond az, hogy a Girona csak 13 meccset játszott eddig, és így is 34 pontosak a Real mögött. A csodacsapat hazai pályán fogadja 21 órakor az Athletic-et, és eddig igen kevés pontot veszítettek, míg az ellenfél a 6. helyen áll.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.