Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,63 Ft
Euró
398,89 Ft
Font
476,52 Ft
Bitcoin
61,272 $

Egyre több országban hosszabbítják meg a koronavírusos korlátozásokat: itt a következő

A koronavírus még mindig folyamatosan terjed, és emiatt az országoknak a lehető leggyorsabban, valamint a lehető leghatékonyabb módon kell reagálniuk.

Külföld
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

A koronavírus még mindig folyamatosan terjed, és emiatt az országoknak a lehető leggyorsabban, valamint a lehető leghatékonyabb módon kell reagálniuk.

A Fülöp-szigeteket is elérte a világjárvány, ahol az egészségügyi minisztérium nemrég újabb 3446 koronavírus esetet, valamint 38 halálos áldozatot jelentett be. Ezzel összesen már 220 819 esetről és 3 558 áldozatról tudni. Soron kívül Vitézy Dávid visszaszólt Lázár Jánosnak: javaslom egy hársfatea elfogyasztását

Rodrigo Duterte az elnöki nyilatkozatában bejelentette, hogy Manilában és annak környékén a részleges korlátozások még egy hónapig biztosan érvényben maradnak, hogy kezelni tudják az egyre növekvő koronavírusos esetek számát és ezzel együtt tovább bővítsék a kórházi kapacitást. Számolt be a hírről a CNA.

Francisco Duque, az egészségügyi államtitkár is aggódik, mivel szerinte ezek a napi esetekhez köthető számok még mindig magasak, ami pedig szükségessé teszik a korlátozásokat. Lassítani akarják a folyamatot, hogy a vírus ne robbanjon be, mert az újabb nagyon nehéz helyzetek elé állítaná őket. Délkelet-Ázsiában ott a legmagasabbak a számok.

Egy újabb sokkoló halálozási adat Brazíliából a koronavírus idején: tragikus

A kormány jelenleg elsősorban a kórházi kapacitás növelésén dolgozik, ami 1000 ággyal bővül Manilában és a közeli tartományokban, ami az esetek többségét teszik ki. Ezek azok a területek, ahol a legnagyobb segítségre van szükség.

A hivatalos tájékoztatás szerint különösen az intenzív osztályokat kell megerősíteniük, mivel a súlyos esetek száma nagyobb lehet, ha újraindítják a gazdaságot. A legtöbb vállalkozás újra üzemelni fog, beleértve az étkezési szolgáltatásokat is.

Az embereknek nyilvánosan is maszkot kell viselniük, és be kell tartaniuk az 1 méteres távolságot, miközben a gyerekek, az idősek és a terhes nők otthon maradását sürgetik. A kormány több mint 2.4 millió embert tesztelt eddig, és a céljuk az, hogy ez a szám hamarosan 10 millió legyen, vagyis a lakosság közel tizedét teszteljék.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/tovabbra-is-novekszik-a-halalos-aldozatok-szama-bejrutban-a-katasztrofalis-es-tragikus-robbanast-kovetoen/