Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,068 $

Megrendítő hír: focimeccs után hunyt el a Várpalotai BSK játékosa

A focista a Balatonalmádiban játszott mérkőzést követően lett rosszul szombaton.

...svg content...Fotó: Liner
Sport

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Veszprém Vármegyei Hírportál, a veol.hu információi szerint szívrohamot kapott a Balatonalmádi SE-Várpalotai BSK megye III-as labdarúgó bajnoki mérkőzést követően a vendégek játékosa, Vékony Csaba.

A kiérkező mentők mindent megtettek, hogy megmentsék az életét, sajnos azonban nem jártak sikerrel, Vékony Csaba elhunyt. A hírportál megjegyzi, a futballista a 85. percben lépett pályára a találkozón. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Finta Péter, a Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém megyei igazgatója a Veol kérdésére megerősítette a szomorú hírt. Ahogy fogalmazott, egy rendkívül értékes embert, barátot veszített a Veszprém vármegyei labdarúgás.

Egykori játékostársak egész sora búcsúzik Vékony Csabától a közösségi oldalakon, az 55 esztendős labdarúgót rengetegen ismerték és szerették a vármegyében. Halálának híre sokakat megdöbbentett.

A hírportál felidézi, Vékony Csaba pályafutása legnagyobb részét a Várpalotai BSK színeiben töltötte, játszott az NB III-ban is. Az utóbbi tíz évben a legalacsonyabb osztályban, barátokkal futballozott a VBSK második számú együttesében.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.