Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,689 $

Rubint Réka szerint így volt jó, hogy azonnal kiesett a Dancing with the Starsból

Rubint Réka hisz a felsőbb erőkben, és most már úgy látja, így volt jó, hogy azonnal kiesett a Dancing with the Starsból.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Legutóbb Radics Gigi esett ki a Dancing with the Stars negyedik évadából, így már biztosan férfi győztese lesz a műsornak. Erre ezelőtt nem volt példa, már csak emiatt is történelmi az új szezon, viszont Gigi lett a legjobb női táncos.

Egy végtelenül tüzes és minőségi produkcióval köszönt el, amire több mint büszke lehet. Nem kudarcként éli meg mindezt, sokkal inkább hálás, hogy megadatott számára a nagy lehetőség a parketten. Soron kívül A jövő héten indul az új ügyeleti rendszer a fővárosban – minden tudnivaló egy helyen

Rubint Réka is élőben, a helyszínen követte figyelemmel az eseményeket Gelencsér Timi online műsorában. Réka is szerepelt korábban a műsorban versenyzőként, de sokkoló módon azonnal kiesett.

Annak ellenére esett ki az első adás végén, hogy rengetegen követik a közösségi médiában, a tánca nem volt rossz, és Andrei Mangra volt a partnere, aki rendkívül népszerű, és azelőtt Tóth Andival behúzta a második évadot, de Gabriela Spanic oldalán is döntős volt.

Réka úgy fogalmazott, minden okkal történik, és ez így volt jó. Akkor nehezen élte meg ezt a drámát, hiszen nem számított arra, hogy ilyen gyorsan búcsúzik, sokan azt gondolták, hogy döntősök lehetnek.

Magyar Péter bejelentette, milyen esetben mond le a mentelmi jogáról

Ismét Orbán Viktor miniszterelnöknek címzett egy levelet Magyar Péter, aki elárulta, mikor mond le a mentelmi jogáról.