Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,15 Ft
Euró
385,43 Ft
Font
448,52 Ft
Bitcoin
61,627 $

Marco Rossi fontos látogatást tett a Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika intenzív osztályán

Nagyon várták már a szövetségi kapitányt, Marco Rossit a Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Üllői úti koraszülött intenzív osztályán.

Fotó: Facebook/Semmelweis Egyetem
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A válogatott szövetségi kapitánya egy ideje magyar állampolgárnak is mondhatja magát, így még inkább otthonosan érezheti magát Magyarországon. Kiderült, Marco Rossi a héten tett egy rövid látogatást felesége társaságában a Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Üllői úti koraszülött intenzív osztályán.

Az idei Jónak lenni jó! kampány jószolgálati nagykövete Rossi, aki személyesen adta át az MLSZ – Magyar Labdarúgó Szövetséggel és a válogatottal közös felajánlását, egy játékosok által aláírt válogatott mezt, amit végül egy kampány során fognak elárverezni jótékony célokra. Soron kívül Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

„Marco Rossi, a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya tett ma rövid látogatást felesége társaságában a Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Üllői úti koraszülött intenzív osztályán az idei Jónak lenni jó! kampány jószolgálati nagyköveteként.” – olvasható a hivatalos közleményben.

„Az egyetem és a klinika vezetőivel folytatott kötetlen beszélgetés után átadta az MLSZ – Magyar Labdarúgó Szövetséggel és a válogatottal közös felajánlását, egy játékosok által aláírt válogatott mezt, melyet a jótékonysági kampány során bocsájtanak majd árverésre.”

„Bízunk benne, a felajánlott relikviával hozzásegít céljainkhoz, a Semmelweis Fejlődéstámogató Központ létrehozásához. Ha teheti, támogassa Ön is a koraszülött vagy veleszületett rendellenességgel élő gyermekeket adományvonalunk felhívásával! Adományvonal száma: 13600/04 További részletek: semmelweis.hu/jonaklennijo A hívás/SMS díja bruttó 500 Ft. Yettel hálózatból kizárólag SMS indítható.”

Hosszabb távon komoly negatív következményei lehetnek annak, ha sokat ül a gyerek

A gyerekkori sok ülés a szív megnagyobbodásához vezet, ami növeli a szív-és érrendszeri betegségek és az ezzel kapcsolatos halálozás kockázatát.

Elgázolt egy embert a vonat Zalaszentiván és Zalaegerszeg között

Újabb vonatgázolás történt a magyar vasútvonalon, ezúttal Zalaszentiván és Zalaegerszeg között, ahol helyszínelés zajlik.

Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Dobrev Klára nem tartja kizártnak, hogy Magyar Péter fél tőle, és nem úgy tűnik, hogy a két párt között lesz valaha együttműködés, hiába ellenzékiek.