Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,897 $

Jákob Zoltán nem viccel, 500 könyvet dedikált (videó)

Mint mindig, Jákob Zoltán tartotta az ígéretét, melynek részeként 500 könyvet dedikált, ami nem kis mennyiség.

...svg content...Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Jákob Zoltán nagyon boldog és önfeledt életet él, de ez javarészt nem a vagyonának tudható be. Kevésbé vagyonos emberként is boldog volt, ugyanakkor milliárdosként nyilván mások a lehetőségei, még többé válhat odabent.

Így is tesz, az utazásai pontosan erről szólnak, amik rengeteget adnak számára. Vagyona segítségére pedig sokaknak segít, mint azt láthattuk A Nagy Ő-ben, amikor rengeteg gyereket lepett meg különböző ajándékokkal. Soron kívül Fátyolfelhős, napos időnk lesz hétfőn, 19 fok körül alakul a hőmérséklet napközben

Az autóit is szívesen adta át fotózásokra, de még A Nagy Ő szereplői is kipróbálhatták. Nem lehet azt mondani, hogy Zoltán elrugaszkodott volna a Földtől, sokkal inkább ugyanaz a személyiség maradt, mint régen.

Tudatosan figyel erre és egy ideje tudhattuk, hogy saját könyvet ír. Törökországban és Londonban fejezte be az első könyvét, ami nagy sikernek ígérkezik, már a bemutatón 300 ember várakozott, hogy aláírást kapjon.

Zoltán, akinek már bemutatták a legújabb Ferrariját, nemrég Dubajban járt gondolkozni. Aktív életet él, most épp 500 könyvet dedikált, aminek sokan örülni fognak és nem kevés embernek segíthetnek ezek a sorok.