Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,25 Ft
Euró
386,82 Ft
Font
450,80 Ft
Bitcoin
65,492 $

Rekordösszegért kelhetnének el Messi vb-mezei, ám egy hiányzik közülük

Egy ausztrál cserejátékos igazán szemfüles volt, állítása szerint azonban nem tudja, hogy hol a mez.

...svg content...Fotó: unsplash
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Mint arról beszámoltunk, összesen hat Messi mez kerül árverésre a Sotheby’s jóvoltából, az aukciósház szerint nem kevesebb, mint 8 millió fontért kelhetnek el a világbajnokságon viselt szerelések. Ennél többet csak Michael Jordan mezeiért fizettek.

Valószínűleg a korábbi NBA-legenda rekordját is megdöntenék az árverésen, amennyiben mind a hét szerelésre lehetne licitálni, azonban egy mez hiányzik, és azt is tudni lehet, hogy kihez került. Azt azonban már nem, hogy ezt követően mi lett a sorsa. Soron kívül Ők a legesélyesebbek rá, hogy kihúzzák a lottó nyerőszámokat

A hiányzó mez a nyolcaddöntőben cserélt gazdát, amikor az ausztrál válogatott játékosa, Cameron Deville elkérte az argentintől a szerelést. A mez azért is különleges, mert az a találkozó volt Messi ezredik mérkőzése.

A Hearts középpályása, aki amúgy egy percet sem játszott a vébén, elismerte, hogy valóban nála landolt a mez a 2-1-es vereséget követően, ám azt már nem tudja, hogy hova keveredett – írja a Sportbible.

„A családom gondoskodott róla, őszintén szólva nem tudom pontosan, hogy hol van” – mondta Devil, aki szerint egy széfben lehet elzárva. „Azt hiszem, így a legjobb” – tette hozzá.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.

Hivatalosan is bejelentették, mikor érkezik a GTA 6

A Grand Theft Auto 6 már úton van, és a Take-Two megerősítette, mikor is érkezik pontosan a következő epizód.

Sarka Kata még az esti órákban is edzett, nagyon motivált (videó)

Sarka Kata női Terminatorként edz, nagyon motiváló, amit csinál, és ezzel rengeteg nőnek adhat erőt a közösségi médián keresztül.