Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Brazília kapitánya szerint lehetetlen nem aggódni Messi miatt

Fernando Diniz csapata rémes formában várja a szerda hajnali összecsapást.

...svg content...MTI/EPA/JUAN IGNACIO RONCORONI
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A dél-amerikai világbajnoki selejtezősorozat következő fordulójában hazai pályán fogadja Argentína csapatát Brazília, amely két vereségét követően csupán az ötödik helyen áll a tabellán. Habár előző mérkőzésükön – egy rendkívül hosszú sorozatot követően – Messiék is vereséget szenvedtek Uruguay ellen, a tabella első helyét így is magabiztosan védik.

A találkozó előtti sajtótájékoztatón Brazília szövetségi kapitánya, Fernando Diniz azt ígérte, hogy a „legjobbjukat nyújtják egy nagyszerű ellenféllel szemben”. Azt ugyanakkor elismerte, hogy Messi még mindig nagyon komoly felkészülést igényel – írja a Sportbible. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

„Mesivel foglalkozni nyilvánvalóan más. Lehetetlen nem aggódni egy olyan játékos miatt, mint ő. De nekünk a saját játékunkat kell játszanunk, hiszen megpróbáljuk megfékezni mindazt a kreatív képességet, amivel rendelkezik” – fogalmazott Diniz.

„Felkészültünk egy olyan csapat ellen, amely ha nem is a legjobb csapat a világon, de az egyik legjobb. És már egy ideje azok is, nem csak azért, mert megnyerték a világbajnokságot” – tette hozzá.

„A legnagyobb bajnokságokban játszó, a rivaldafényhez szokott játékosaik vannak. És persze ott van Messi. Ez egy olyan együttes, amely régóta a csúcson van, és egyértelműen győztes ciklusban van” – mondta a brazil kapitány.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.