Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,94 Ft
Euró
387,50 Ft
Font
451,72 Ft
Bitcoin
65,567 $

Fegyvert talált anyja táskájában egy kisfiú, lelőtte a kétéves testvérét

A történtek után az asszony egy közeli kórházba sietett a kicsivel, később azonban belehalt a sérüléseibe.

...svg content...Fotó: Unsplash / Illusztráció
Észak-Amerika

Koós Alexandra

Szerkesztő

A helyi rendőrség közlése szerint egy hároméves kisfiú véletlenül lelőtte a kétéves testvérét, miután egy töltött fegyvert talált az édesanyja táskájában. A tragikus eset péntek este történt Amerikában, az Indiana állambeli Gary-ben – közölte a New York Post.

A fiúk édesanyja elmondta a rendőröknek, hogy idősebb fia a hálószobában volt, amikor megtalálta a fegyvert és meglőtte öccsét. A történtek után az asszony egy közeli kórházba sietett a kicsivel, később azonban belehalt a sérüléseibe. Soron kívül Nyilatkozott a TEK Orbán Viktor védelméről a Robert Fico elleni merénylet után

A gary-i rendőrség a Facebookon közzétett bejegyzésében megerősítette, hogy haláleset történt, egyúttal arra szólította fel a helyi lakosokat, hogy amennyiben fegyvert tartanak otthon, azokat megfelelő fegyvertárolókban tartsák, illetve használjanak biztonsági fegyverzárakat.

Jerome A. Prince, Gary polgármestere és Anthony Titus helyi rendőrfőnök közös nyilatkozatot adtak ki, amelyben őszinte részvétüket fejezték ki a gyermek családjának, valamint ígéretet tettek, hogy az ilyen esetek megelőzése érdekében intézkedéseket tesznek.

A közleményben megjegyezték, az esetet jelenleg is vizsgálják. „Mindez egy fájdalmas emlékeztető arra, hogy felnőttként mindannyiunk felelőssége, hogy megfelelően biztosított helyen tároljunk minden fegyvert, s ezáltal ne kerülhessenek gyermekek kezébe”.

Orbán Viktor Robert Ficóról: „Jelenleg az életéért küzd, élet-halál között van”

Több szempontból is fontos lenne Robert Fico mihamarabbi felépülése, Magyarország számára is, amiről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt egy reggeli interjújában .