Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,55 Ft
Euró
387,61 Ft
Font
452,35 Ft
Bitcoin
66,550 $

Soha nem látott események következnek az új Farm VIP-ban (videó)

Hétfő este elrajtol a Farm VIP új évada, ami a valaha volt legjobb lesz, Demcsák Zsuzsa már nagyon várja, hogy mindenki láthassa az epizódokat.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Demcsák Zsuzsa, a Farm VIP műsorvezetője imádja a műsort, évek óta minden nyara részben erről szól. Az idei évad ráadásul extrém hosszú lesz és olyan események történnek majd, amikre szintén nem volt példa.

Természetesen minden híresség új lesz a mezőnyben, korábban egyikük sem szerepelt a Farm VIP-ban. Összesen 16-an vágnak neki a kalandnak, többek között Rékasi Károllyal is, akinek ugyancsak voltak feszült pillanatai. Soron kívül Belső vizsgálat indult a rendőrségnél a Magyar Péterről kiszivárgott jelentés miatt

Demcsák ugyan sokat nem árulhatott el, erősen utalt arra, hogy ez az évad valóban egészen más lesz. A veszekedések terén is lesznek kemény pillanatok, és olyan drámai fordulatok is, amik a stábot is meglepték.

Ez már csak amiatt is izgalmas, hiszen nem egy évad van a csapat mögött, akik rengeteg eseményt láttak már. A koronavírus ideje alatt megálmodott széria óriási siker, és hétfő este debütál a Farm VIP új évada.

A Sztárban Sztár leszek!-ben vetítették le a Farm VIP eddig nem látott részeit, melyekből számtalan lesz még a következő hetekben. Noha A Nagy Ő és az Ázsia Expressz véget ért, máris megkapjuk az új Farm VIP-t, és a Párharc is folytatódik.

Ismét megoperálták Robert Ficót, még mindig nagyon súlyos az állapota

Továbbra is nagyon súlyos Robert Fico állapota, aki időközben újabb operáción esett át az ellene elkövetett merénylet miatt.