18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,682 $

Videón Rácz Jenő hatalmas kiütése és Kabát Péter eszméletvesztése a Sztárboxban

Kabát Péter ugyan állta a sarat Rácz Jenő ellen a Sztárboxban, belefutott egy kemény ütésbe, ami ájuláshoz vezetett.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Sztárboxban ezúttal is három mérkőzést rendeztek, és a közönség nem panaszkodhatott. Egy könnyed meccsel indult az este, Kállay-Saunders András nem bírta szuflával, majd pontozással kikapott.

Ami ezután következett, az valami egészen szenzációs volt, az év egyik legjobb mérkőzését láthattuk Janicsák Veca és Szabados Ági között. Úgy bokszoltak, mintha nem lenne holnap, öröm volt nézni, mert színvonalas teljesítményt nyújtottak. Soron kívül Karácsony Gergely Karsai Dániel haláláról: „Köszönöm, amit értünk tettél”

Le a kalappal előttük, a java azonban csak most következik, mivel jönnek az elődöntők. Veca is részese lesz az eseménynek, hiszen legyőzte Ágit, bár csak minimális különbséggel, mindketten megérdemelték volna a győzelmet.

A nap legjobban várt meccse Rácz Jenő és Kabát Péter nevéhez fűződött. Ugyan nagyon jó barátok, erre a pár percre mindent félre kellett tenniük, és az sem volt könnyű számukra, hogy az elmúlt 6 hónapban a felkészülés miatt kevesebbet beszéltek.

Kemény mérkőzés volt és amikor már úgy tűnt, Péter problémát okozhat Jenőnek, rá kellett számolnia a bírónak. A chef tudta jól, ha most lecsap, kiütheti az ellenfelét, és így is tett, az Újpest korábbi sztárja elvesztette az eszméletét a bekapott ütést követően.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsonyék tudomást sem vesznek a budapestiekről

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz fővárosi politikusa szerint rájuk számíthatnak a budapestiek, addig Karácsony Gergelyék tudomást sem akarnak venni a fővárosban élőkről.

A Tisza Párt egyik képviselője közös fotót posztolt Marco Rossival, nagy port kavart az ügy

A fotó alapján ugyanis az feltételezhető, hogy Rossi is támogatja a Tisza Pártot, csakhogy mint kiderült, nem tudott róla, hogy ily módon használják majd fel a fotót.

Gyurcsány Ferenc Karsai Dániel haláláról: „Elment egy kitűnő ember”

Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök hosszabban reagált Karsai Dániel halálhírére, ami időközben bejárta a sajtót.