Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,54 Ft
Euró
387,76 Ft
Font
452,28 Ft
Bitcoin
66,224 $

Orbán Viktor egy „nindzsa” kormányt vezet

Orbán Viktor továbbra is rendkívül határozottan irányítja a kormányt, amit nindzsa kormánynak nevezett.

...svg content...Fotó: Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz újraválasztott elnöke beszédet mond a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség tisztújító kongresszusán a Hungexpón 2023. november 18-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

A mi kormányunk nindzsa kormány, „mi úgy tervezzük, hogy a bevetés után nem mi, hanem az ellenség marad a földön, mi pedig éppen és egészségesen visszatérünk a bázisra” – mondta Orbán Viktor, a Fidesz újraválasztott elnöke a párt tisztújító kongresszusán szombaton Budapesten.

A miniszterelnök hangsúlyozta: a kormánynak bátornak és akcióképesnek kell lennie, nem szabad visszariadnia a váratlan húzásoktól sem, és tudnia kell, hogy az ellenfél túlerejével szemben csak fegyelmezett akciók és pontos műveletek hozhatnak sikert. Soron kívül Üvegszilánkok voltak a gyermekek ebédjében az iregszemcsei általános iskolában, többen megsérültek

Kifejtette: az első akció a nemzeti konzultáció lesz, „megkérdezzük és begyűjtjük az emberek véleményét”. A második akció az európai választás lesz, „Brüsszelben áttörést kell elérnünk, a gyurcsányistákat pedig vissza kell vernünk”.

A harmadik akció az önkormányzati választás – sorolta. Mindkét választást, az európai és az önkormányzati választást is meg kell nyernünk – jelentette ki Orbán Viktor.

(MTI)

Azahriah: Magyar Péter egyszerre kritizálja a Fideszt és a DK-t, ilyen még nem volt

Az egyik legnépszerűbb hazai előadó egy podcastben osztotta meg véleményét Magyar Péter kapcsán.