Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,27 Ft
Euró
387,86 Ft
Font
451,13 Ft
Bitcoin
61,025 $

Olyat nyilatkozott Modric a Real Madridról, ami szerződéshosszabbítást érdemelne

Más kérdés, hogy ez aligha fog megtörténni, bár ez nagyban függ attól is, hogy ki lesz a következő edző Madridban.

Fotó: EPA/HUGO DELGADO
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az gyakorlatilag borítékolható, hogy Carlo Ancelotti távozik a Real Madridtól. Az olasz szerződése a szezon végeztével lejár, és kész tényként kezelik, hogy a brazil válogatott élén folytatja tovább a pályafutását.

Ez egy újabb nagy lehetőség a legendás edző számára, hogy tovább növelje az eredményeit, és világbajnokságot nyerjen Brazíliával. A Real Madrid nélküle is erős lesz, de nagyon fontos, hogy egy hasonlóan karakteres edző lépjen a helyére. Soron kívül Szigorúbb büntetést kér Gyárfás Tamásra az ügyészség

Nevek már vannak, Zidane esetleges visszatérése is lehetséges. Nagyban függhet ettől a veterán Modric sorsa is, aki idén először már nem állandó kezdő, viszont esze ágában sincs a téli időszakban távozni.

Egyszerre jár le a kontraktusa Ancelottival, és noha a szaúdiak minden idők egyik legjövedelmezőbb szerződést kínálták számára, nemet mondott. Ha az új edző nem számít rá, még csak csereként sem, akkor kénytelen lesz eligazolni.

„Továbbra is mindent megteszek a Real Madridért. A Real Madrid jelenti számomra a mindent, az életem és a családom része. A Real Madrid egyfajta létforma. Noha Horvátországban születtem, itt érzem magam otthon.” – idézte Modricot Fabrizio Romano.