Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,31 Ft
Euró
387,03 Ft
Font
451,18 Ft
Bitcoin
66,109 $

Vinicius Jr. megint megsérült, nem lehet ott az argentinok elleni meccsen

Vinicius Jr. újabb sérülést szenvedett, ami miatt nem lehet ott az Argentína elleni mérkőzésen Brazília színeiben.

...svg content...Fotó: EPA/Antonio Lacerda
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Real Madrid foghatja a fejét, mert Vinicius Jr. ismét megsérült, noha csak nemrég tért vissza egy hosszabb kihagyást követően. Igaz, a vártnál hamarabb jelentkezett játékra, de most megint baj van.

Ancelotti, a Madrid edzője a világ legjobb játékosának tartja a brazilt, akinek mindig pályán kellene lennie. Jelenleg a brazil válogatottat sem tudja segíteni, miután azonnal távoznia kellett az edzőtáborból. Soron kívül Nyilatkozott a TEK Orbán Viktor védelméről a Robert Fico elleni merénylet után

Ennek az oka egy izomsérülés, amit az orvosi vizsgálatok erősítettek meg. Fabrizio Romano azt írja, a történtek miatt a Real sztárja még péntek este visszautazott Madridba, hogy a spanyol csapat orvosai is megvizsgálják.

Egyelőre úgy tűnik, ez az izomsérülés kevésbé súlyos, mint a legutóbbi, de egyelőre nem tudni, mikor játszhat újra. Ami biztos, hogy a Brazília-Argentína mérkőzést biztosan ki kell hagynia, nem léphet pályára.

A Real Madrid ádáz harcot vív a LaLigában a Girona ellen, akik vezetik a bajnokságot, de a Barcelona is képes lehet visszakapaszkodni. Emiatt is kulcsfontosságú V. Junior játéka, miközben a csapat továbbra sem tudta pótolni a szaúdi ligába szerződött aranylabdás Benzemát.

Azahriah: Magyar Péter egyszerre kritizálja a Fideszt és a DK-t, ilyen még nem volt

Az egyik legnépszerűbb hazai előadó egy podcastben osztotta meg véleményét Magyar Péter kapcsán.